Avtale med Studio 26

Studentunionen har inngått en avtale med Studio26. Dette er den første avtalen vår nyopprettede markedsavdeling har fått på plass. Utestedet holder til i Nordre gate med tre etasjer midt i Trondheim sentrum. Glitrende lysekroner, discokuler og et fargerikt lokalet er noe du kan møte på inne hos Studio26. Nattklubben er kjent for arrangementer som “Helsefest” og “Full moon party”, hvilket mange sikkert kjenner til. De ønsker å hylle det glamorøse og sexy 70-tallet med en forførende atmosfære – her er alle velkommen.

 

Avtalen innebærer blant annet gratis inngang, garderobe og bordservering på fredager før 00:00 og lørdager før 23:30. Bordreserveringene kan gjøres direkte på www.studio26.no.

 

I tillegg er lokalene deres disponible til arrangementer og fester, dersom vi bestiller tidsnok. Cover charge-fortjenesten fra disse arrangementene vil gå direkte til SHK og da har vi mulighet til å arrangere enda større fester. Kom gjerne med forslag til temafester eller eventer dere ønsker at Studentunionen skal arrangere.

 

Åpningstider til Studio26: Torsdag, fredag og lørdag fra klokken 22:00 til 02:30

 

Vi ses på Studio!