Bergen åpner økonomiavdeling

SCK Bergen søker økonomimedarbeider

Etter oppstarten i 2013 har Studentunionen i Bergen vokst. I årskiftet 2014 – 2015 har antall aktive medlemmer økt fra 12 – 39 personer, fordelt på seks utvalg. Økonomien til SCK har også økt, og med dette ønsker vi nå å opprette en egen økonomiavdeling som skal ha oversikt over all kontantstrøm inn og ut fra utvalgene.

 

Økonomiavdelingens oppgaver

Økonomiavdelingens primæroppgave er å bilagsføre og utarbeide regnskapet sammen med økonomiansvarlig i hovedstyret. Økonomiavdelingen skal ha kontroll på kontantstrømmen som går ut og inn av organisasjonen, samt kontrollere at de forskjellige utvalgene ikke går over budsjett.

 

Som medarbeider i økonomiavdelingen får du ansvar for to eller flere utvalg. Du skal bokføre og ha økonomisk oversikt over hva de skal bruke penger på, og hvor mye penger som benyttes. Økonomimedarbeiderne deltar på møter med økonomiansvarlig i Hovedstyret, samt tar del i møtene til utvalget de har ansvar for.

 

Ledige stillinger

Vi søker med dette to nye økonomimedarbeidere som skal sitte i en økonomiavdeling sammen med økonomiansvarlig i hovedstyret. De vil sitte sammen med de aktive i SCK 2015 styret. Dette er en flott mulighet for studenter til å kunne engasjere seg og tilegne seg relevant erfaring til studiene.

 

I tillegg til dette får du mulighet til å knytte kontakt med viktige personer i næringslivet og utvide nettverket betydelig. Vi ser at flere av de som har vært aktive i SCK, i dag sitter i gode stillinger i arbeidslivet, som et direkte resultat av at man har gjort det lille ekstra under studietiden.

 

Send oss din søknad

Send en søknad til rekruttering.bergen@studentunionen.no

  1. Fortell litt om deg selv
  2. Hvorfor søker du SCK 2015?
  3. Hva kan DU bidra med i SCK 2015?

 

Mer søknaden med: Økonomimedarbeider, Økonomiavdeling

 

Søknadsfrist 24.04.15