Bergen// Topp 5 studenttilbud

Det er vell ikke noe topp hemmelighet at studenter gjerne har litt dårlig råd. Da er det bra at det florerer av flotte studenttilbud som gjør ting litt billigere for oss. Vi har samlet de beste studenttilbudene!

 


Tekst: Sirill Heimdal

Illustrasjon: Victoria Grace 


 

FRISØR

Har du lenge tenkt på at du burde tatt en tur til frisøren? Få vekk de slitte tuppene, bli litt freshere? Ja, da går det fort flere hundrelapper, om ikke tusenlapper. Som student (med mindre du har lykken med deg) så har man gjerne ikke så mye penger å bruke på frisør. Da er det bra at flere av frisørsalongene i Bergen, har generøse tilbud som gjør det litt mer realistisk å få fikset håret. Vi har funnet det vi mener er de to beste tilbudene.

 

Nr1 Spa & Frisør i Fyllingsdalen har 30% på klipp for studenter, uansett når du har time. Ramsvik salongene har 25% på alle behandlinger hos frisør og 35% hos lærlinger. Dette gjelder kun i ukedager og bare fram til 13.00

 

Er du ute etter en billig klipp? Cutters på Xhibition tilbyr dette til en fast pris på 299,- uansett kjønn og klipp. I tillegg tar det bare 15 minutter!
KLÆR | SKO

 
Det kommer en tid når man må friske opp garderoben. Et nytt par sko, en ny jakke, en bukse eller en genser. Følelsen av å være lei av absolutt alt som ligger i klesskapet. Det er en kjip start på dagen – av og til må man innse at det er på tide med en liten do over. Heldigvis får vi hjelp her og.

 
Nelly.com og Zalando er nettsider som vi fleste vet om. Her er det stort utvalg for både kvinner og menn, og man finner alt fra treningstøy til finklær, til nye fjellsko. Da er det fint at man har 10% rabatt som gjør det noen kroner billigere.

 
SKJØNNHET
Skjønnhetsprodukter er noe man gjerne daglig bruker. Enten det er hårprodukter, hudpleieprodukter eller sminke. Disse produktene kan ofte koste litt og som man jevnlig må fylle på med. Hos Coverbrands,VITA og Douglas er det alt fra 10-15% studentrabatt. Hos alle sidene er utvalget stort og man får produkter litt billigere enn hva prisen gjerne er i butikken.

 
ELEKTRONIKK
Elektronikk kan være svimlende dyrt. Men hva gjør du når datamaskinen din streiker? Eller når stekepannen blir så slitt etter at du har skrapt den opp med gaffelen? Du må fornye. Da er det bra at Jernia tilbyr på 25% på alt du trenger av utstyr til hjem og kjøkken. Apple stiller med 10% studentrabatt og Philips slår på stortrommen med 30% studentrabatt på personlig hygiene og husholdningsprodukter!

 

 

MAT
Mat er kanskje det vi fort bruker mest penger på, spesielt om du er så heldig at du fortsatt får ferdig middag servert av mamma. Peppes Pizza og Dolly Dimples stiller begge med 20% studentrabatt. Om du er på en restaurant må du ikke være redd for å spørre om de har studentrabatt, mange tilbyr det – men opplyser gjerne ikke om det.

 

Studenttilbud tilbys mange steder og å ta nytte av disse, er bare en ting du kan gjøre for en billigere hverdag.

Lurer du på flere tips til en billigere hverdag? Følg med på Facebook siden vår Høyskolen Kristiania.