Bli med på Alpetur!

SCK inviterer på skitur til Alpene.

TEKST: Julie Brundtland Løvseth


Puddersnø, adrenalinkick og brilleskille er noen av tingene som venter deg i skiparadiset Bad Gastein.

 

Påskeværet på fjellet var formidabelt i år over hele Østlandet. Det var sol omtrent hele dagen hver dag. Vi opplevde nesten ikke snøfall. Det var kaldt nok til at skiføret holdt seg men ”varmt nok” til at ull og anorakk holdt på kroppsvarmen. Slikt fabelaktig påskevær ser man ikke ofte. Påskeværet på fjellet kan ha et helt annet ansikt med snø, snø og atter snø og det kan være beinkaldt.

 

Ønsker du å sikre deg en lignende opplevelse i år er et godt tips å dra på Idrettens tur til Alpene! I Alpene er det mye større sjanse for godt vær enn i Norge. Her er forholdene mer stabile og har dessuten høyere temperaturer enn du finner på Geilo og Hafjell.

 

Fjellandsbyen Bad Gasten er en av Østerikets mest populære skisteder. Skiforholdene er dessuten i verdensklasse med et stort løypenettverk for alle ferdighetsnivåer.

 

Afterskien har nok et litt annet preg enn den på Hemsedal, her er det allsang og dans på bordene til langt på natt. Må du absolutt fistpumpe med Dj Dan har du fortsatt tid til å gjøre dette i påskeferien!

 

Deltakere vil bli innlosjert på Hotel Eden Rock

Deltakerne vil bli innlosjert på Hotel Eden Rock

 

Mer informasjon om turen og hva som er inkludert i den nette prisen på 7895,- finner du på Facebook arrangementet som heter SCK-tur til Alpene II Bad Gastein. Vi kan blant annet røpe at hotellet, som ligger midt i sentrum, er nyrenovert med store nyoppussede rom.

 

Påmeldingsfristen er forlenget til 24. November. Du betaler 500 kroner ved påmelding og resten av beløpet innen 25. Januar. For å melde deg på sender du mail til: prosjektansvarlig.idretten@studentunionen.no med navn, telefonnummer og personnummer.

 

Vi sees i løypa!