Dette er Movember – og slik deltar du

Movember på CK. Bruk gjerne hashtaggen #SCKbarten for å dele dine movember-øyeblikk med oss :)

1. november er rett rundt hjørnet, og det betyr bare én ting: Movember-aksjonen og bartevekst i alle landets kriker og kroker, nærmer seg med stormskritt.

 Registrer deg på SCKs bartelag her!

 

Hensikten med Movember er å øke kunnskapen om menns helse, samt å samle inn penger til støtteprogrammer og forskning på prostata- og testikkelkreft. Kort fortalt er dette den mannlige versjonen av Rosa Sløyfe-aksjonen. Movember ønsker å bidra til å gi menn et lykkeligere, sunnere og lengre liv, i alle land. Dette tar Studentunionen på alvor – og derfor ønsker vi at du skal være med!

 

Bli en Mo Bro eller Mo Sista

Movembers deltakere, kjent som Mo Bros, registrerer seg på Movember.com, og starter sine hårete reiser, glattbarbert den 1. november. Resten av måneden gror, steller og pleier de barten. I tillegg til dette bruker de kraften i barten til å starte samtaler om menns helse, og til å samle inn penger som går til forskning på prostata- og testikkelkreft.

 

Denne aksjonen er dog ikke forbeholdt menn. Også jenter kan engasjere seg og delta som såkalte Mo Sistas. Du er da med på å støtte saken, øke bevisstheten om temaet og heie fram alle de fine bartene rundt deg. Du kan ikke minst bidra med å samle inn midler til inntekt for menns helse. Movember ville ikka ha klart å utrette så mye, hvis det ikke hadde vært for kjærligheten, støtten og inspirasjonen fra alle Mo Sistas.

FB_2

Slik kommer du i gang

For å delta i Movember må du lage en profil på Movember.com. Her kan du laste opp et bilde av deg selv, og legge inn en forklaring på hvorfor du velger å engasjere deg i kampen for menns helse. Når det er gjort velger du nettverket «studentbarten» og laget «Studentunionen ved Campus Kristiania»

 

Den 1. november starter vi for fullt ved at alle Mo Bros barberer seg, og begynner å spare til bart. Samtidig går alle Mo Sistas i gang med å spre budskapet og få opp engasjementet.

SCK vil barbere skjegget ditt. Meld deg på her!

Dette er reglene

1. Forplikt deg til å endre ansiktet til menns helse ved å registrere deg på Movember.com

2. Mo Bros starter glattbarbert 1. november og gror bart i 30 dager.

3. Gentlemen jukser ikke – ingen skjegg, ingen kinnskjegg, ingen falske barter.

4. Bruk kraften i barten til å starte samtaler om menns helse og til å samle inn penger til forskning på prostatakreft og testikkelkreft.

5. En Mo Bro må alltid oppføre seg som en ekte gentleman.

 


La oss følge barteveksten din! Legg ut bilder på instagram og bruk hashtag #SCKbarten #studentbarten og #movember.