Bergen // En uforglemmelig start på studietiden

Da var det endelig på tide med en oppsummering av en helt fantastisk fadderuke, som vi virkelig tror og håper stod til alles forventninger.


Tekst: Camilla Walaker/ Mia Louise Eikner

Foto: John Gabriel Fløysand/ Tom Wold/ Anniken Narvesen Torp


Først og fremst vil vi takke våre samarbeidspartnere og alle som gjorde denne uken så vellykket.

Vår hovedsponsor Eplehuset bidro med goodiebags til åpningsseremonien, deltok på idrettsdagen og Amazing Race og delte ut flere iPads. Uten en super avtale med Bergen Servering hadde vi ikke hatt mange ulike utesteder å velge mellom for arrangementene, dessuten bidro de med flere gavekort. Sparebank 1 SR Bank bidro også med svært fine premier under Amazing Race, de loddet nemlig ut flere billetter til Kygo sin Cloud Nine Festival. Under Amazing Race deltok også Bang & Olufsen og de sponset oss med en Beo Play S3 høyttaler til en verdi av 2799 kroner. Njie Aloe Vera drikk sponset med 400 aloe vera drikker, som ble delt ut i løpet av uken.

IMG_0362

Alltid spennende med goodiebags!

 

Styret i Into Campus vil også takke ledelsen på skolen og den nye kantinen for god hjelp. Samt alle andre i Studentunionen som bidro til en uforglemmelig uke.

Vi har tatt en prat med flere av fadderbarna fra årets arrangement, og fått deres tanker om Into Campus 2016, men vi starter med en generell oppsummering av hele uken:

 

DAG 1:

Det hele startet med en velkomstseremoni i nye, flotte og unike lokaler i Hansaparken. Den største forelesningssalen var stappfull av spente og ivrige studenter. Det var mange spennende og givende foredrag, blant annet av Solfrid Lind, administrerende direktør for Høyskolen Kristiania og Alf Helge Halland, marketing direktør fra Hansa bryggeri som fortalte om historien til Hansaparken. Eirik Søfteland var konferansier, men så er det jo sang han er ekspert på, så seremonien kunne ikke avslutte før han hadde spilt noen velkjente og noen ikke fullt så kjente låter.

IMG_0348

Into Campus delte ut deltagerbånd til ivrige studenter.

IMG_0417

Det var ikke bare de nye studentene som koste seg.

IMG_0392

Alle de nye studentene møtte opp for å høre på spennende foredrag.

IMG_0459

Viktig å ha en offisiell åpning av ny skole!

IMG_0478

Søfteland imponerte med sang.

 

Utenfor forelesningssalen stod alle fadderne og ventet på å få møte faddergruppen sin – fullt utstyrte med ballonger og plakater. Det var kjempegod stemning og alle var supergira. Den første dagen brukte alle gruppene på å bli godt kjent med hverandre, og kvelden ble avsluttet på Ovenpå – en 18- års bar hvor det garantert aldri har vært så fullt.

IMG_0503

Endelig tid for å finne faddergruppen man skulle tilbringe masse tid med den kommende uken.

IMG_0572

En gira gjeng fra HK!

IMG_0595

Musikk, dans og god stemning til langt på natt.

DAG 2:

Til tross for lite søvn møtte faddergruppene opp til grilling i Nordnesparken tirsdag morgen klokken 12. Bergen viste seg fra sin beste side, og alle storkoste seg med mat, volleyball og taning.

IMG_0619

Solen fristet slitne faddere og fadderbarn til parken.

IMG_0622

Litt aktiviteter ble det også tid til.

 

Denne dagen var nok et høydepunkt for mange ettersom det var tid for bar til bar, hvor alle faddergruppene skulle kle seg ut og delta på mange ulike konkurranser. Alle var superflinke og det var utrolig mange kule, og ikke minst kreative, kostymer – alt fra entusiastiske turister til kule (og gule) pokemón. Bare se alle de fine bildene!

14203018_10153674723677553_1943460976_o

IMG_0785

IMG_0805

IMG_0856

IMG_0965

IMG_0995

IMG_0915

IMG_0906

Aura var siste stopp, og her var det bare å svinge seg på dansegulvet så lenge man orket.

 

DAG 3:

Onsdagen var det endelig tid for en liten pause fra festing og tid for å være sprek. Det var ”Idrett’ N ’Grill”, hvor det var volleyball- og fotballturnering. Det ble servert frukt, grillmat og drikke hele dagen, noe alle var svært fornøyde med.

DSC_1479

Into Campus sto og grillet under hele arrangementet.

Fadderne dro med seg fadderbarna og var supermotiverte. De heiet hverandre fram, og det var en dag fylt med masse godt humør og ivrige studenter som ville kapre seieren – ikke så rart når styret kunne friste med gratis pizza på vors til vinnerne. Studentunionen hadde også egen stand, sammen med Idretten, Humanum, Eplehuset og Uninite, og her var det enda flere konkurranser man kunne delta på.

DSC_1489

Det var ingenting å si på konkurranseinstinktet.

DSC_1506

Alle var fan av Uninite sin stand.

 

På kvelden var det filmkveld på skolen. Det ble vist tre ulike filmer og alle fikk pizza, brus og popcorn. En skikkelig detox- dag.

 

DAG 4:

På torsdag var det klart for et helt nytt konsept; Amazing Race. Studentene ble sendt ut i byen på leting etter ulike poster ved hjelp av clues og gåter. Aktiviteten gikk på tid, så det var om å gjøre å handle raskt – samtidig som at hele gruppen måtte holdes samlet for å få kunne løse posten. Solen stekte, og det ble en kamp om klokken frem til siste post ved Fløibanen.

DSC_1562

Faddergruppene hadde ny energi og var supergira.

DSC_1573

Eplehuset var ett av stoppene under Amazing Race.

DSC_1610

Da gruppene kom i mål var det masse deilig mat tilgjengelig.

DSC_1599

Det var også muligheter for å vinne billetter til Kygo sin festival, dersom man tok et kreativt bilde.

Om kvelden var det klart for konsert i Galleri Nygaten med Kream og Arif. Denne kvelden stod virkelig til alle forventinger, for ikke bare dukket Arif opp på scenen til tross for et tolv timer forsinket fly fra Malaga i Spania, men han hadde også med seg Unge Ferrari. Vi tviler på at det noensinne har vært så sinnsykt bra stemning på Galleri Nygaten. Det så ut som alle koste seg i hjel og ingen ville ta turen hjemover.

101

Truls Rath og Nicolas Førde fra Into Campus stilte opp som DJ.

105

Deretter tok Bergensduoen KREAM over!

110

Stemningen denne kvelden var helt amazing!

301

Arif og Unge Ferrari var helt rå og gjorde kvelden til et absolutt høydepunkt.

DAG 5:

Dag 5, og siste dag i Into Campus 2016. Det var klart for Glowparty på Tidi, eller Febar som det nå heter. Folk hadde virkelig hatt det gøy med malingen, noen hadde kjøpt blinkende sko og flere gikk med neonfargete tights. Alle så smashing ut, og lyste opp hele utestedet.

55

Glow- Party slo virkelig an!

83

Alle var utrolig kreative, og det var ikke snakk om å spare på malingen.

Stemningen var så bra at folk fra andre skoler etterhvert begynte å presse på for å komme seg inn på dansegulvet sammen med oss. Høydepunktet på fredagen var uten tvil kåringene av de ulike prisene, og vi vil nok en gang gratulere alle som vant. GRATULERER!

67

En perfekt avslutning på en helt fantastisk fadderuke.

Liste over kåringene:

Årets fadderbarn – Svein Erik Eide Askeland (iPad)

Årets fadder – Julie Kjær (iPad)

Årets faddergruppe – Gruppe 18 (Gavekort fra Dolly)

Årets danseløve – Daniel Haugneson Øvstebø (HP Photosmart printer)

Årets smisker – Henrik Engelien (Bygavekort)

Årets stemningsbilde på Instagram – Susan Sivertsen (Bygavekort og selfiestang)

Vinner av høyttaler fra Bang Olufsen – Rebecca Ravik

Vinner av Kygo-billetter – Marta Johnsen og Katrine Lofthus

Vinner av bar til bar – Gruppe 18 (Gavekort)

Vinner av beste kostyme på bar til bar – Gruppe 5 (Gavekort)

Vinner av volleyball på idrettsdagen – Gruppe 9 (Pizza fra Dolly)

Vinner av fotball på idrettsdagen – Gruppe 18 (Pizza fra Dolly)

Vinner av Amazing Race – Gruppe 15 (Gavekort)

 

Helt på tampen vil vi smette inn noen av fadderbarnas meninger om uken som har gått:

 

”Jeg hadde det dritgøy! Opplegget var veldig variert og spennende, og jeg ble fra første stund tatt godt imot av fadderne mine. Elsket bar til bar – det skjedde så vanvittig mye den kvelden, og stemningen var virkelig helt insane! Jeg synes også at det var kjekt å ha med et par roligere aktiviteter som grilling og film på skolen, slik at stemmen fikk hvilt seg litt.”

Nora Kristiansen (20)

 

”Fadderuken var fantastisk med topp stemning! Alt bygget seg opp mot fredagen, hvor glowparty og kåringene var i fokus. Hele gruppen var samlet, og bidro hver med sitt. Det satte jeg mest pris på, og vi løftet nærmest taket som gruppe 18!”

Fredrik Kaada (21)

 

”Jeg likte enten bar til bar eller glowpartyet på Febar best. Vi hadde det sykeste konkurranseinstinktet, og stemningen i Bergen by var vanvittig – uten at det ble for mye av det gode.”

Maria Hunvik (20)

 

”Into Campus 2016 er den beste uken jeg har opplevd, med fantastiske faddere som var åpne og tok oss godt imot! Jeg likte definitivt bar til bar best, med alle de morsomme kostymene og konkurransene.”

Joakim Lundekvam (18)

 

Vi håper alle hadde en uforglemmelig start på skoleåret og koste seg i hjel!