Er DU den vi leter etter?

Er du en aktiv student?10897032_1589454161291846_3132257324579239332_n

For mange handler dette om å gå i alle undervisningene, sitte flere timer på biblioteket, lese pensumbøkene fra perm til perm og være høy på koffein de fleste timene dette skjer. Dette for å få det vitnemålet med de karakterene en arbeidsgiver vil se. For gode karakterer gjenspeiler god arbeidsmoral og pågangsmot sies det.

 

Så har du de som tenker litt annerledes, de går og i undervisning, sitter på biblioteket og leser pensumbøkene som noen helter. Med akkurat samme mål, å få de karakterene som kan sikre dem drømmejobben etter endt studie. Det som gjør dem litt annerledes enn resten av studentvennene er at de i tillegg til dette tar på seg et frivillig verv på eks. skolen. De gjør det lille ekstra.

 

Å være en aktiv student, tilegne seg kunnskap via ulike kanaler kan ha en større effekt enn hva man først kan tenke seg. Det er vist at man kan droppe nesten en hel snittkarakter og fortsatt ha en like god sjanse for å få den jobben man ønsker ved å ha et frivillig verv på CV´n. Men hvor kan du finne dette ?

 

Studentunionen Campus Kristiania gir deg akkurat denne muligheten. Med 43 ulike stillinger i Bergen er det mye å velge mellom. Du kan enten få en stilling som er relatert til studiet du går på, eller du kan prøve deg i noe du alltid har hatt en drøm om å få gjøre. Studentunionen trenger alt fra ledere, til markedsmedarbeidere, illustratører og fotografer. Vi har til og med et eget idrettsutvalg som har ansvar for fotballtreninger og volleyballtreninger samt hemsedalturen som blir arrangert på tvers av byene med Oslo og Trondheim.

 

Så, er DU den vi leter etter? Vil du gjøre det lille ekstra i studietiden og være med på å påvirke studiehverdagen til studentene ved Campus Kristiania Bergen?

Søknadsperioden er i full gang og hvis du vil sikre deg en mulighet til å være med bør du søke fort!
Har du spørsmål rundt SCK eller om spesifikke stillinger kan du se etter personer med SCK-genere på skolen, eller kontakte HR-ansvarlig i Hovedstyret.

For å søke SCK 2016 må du sende mail til rekruttering.bergen@studentunionen.no
Søknaden skal inneholde

  1. Fortell litt om deg selv
    2. Hvorfor søker du SCK 2016?
    3. Hva kan DU bidra med til SCK 2016?Mailen markeres med ønsket utvalg og stilling, eks: Hovedstyret, Markedsansvarlig.Søknadsfrist er 22. September!!

 

Vi gleder oss for å bli bedre kjent med deg.

Lykke til!