Bergen// Hvem er kommunikasjonsavdelingen?

Tross all markedsføringen SHK har gjort i løpet av høsten har vi i kommunikasjonsavdelingen fått med oss at det er flere på skolen som fremdeles ikke har fått med seg at vårt utvalg eksisterer. Vi tok oss derfor en prat med to av avdelingens grafikere for å få et innblikk i hva de gjør for SHK Studentunionen, og på hvilken måte det kan gi positiv erfaring for fremtiden.


Tekst/ Foto: Camilla Walaker


Det er kommunikasjonsavdelingen som står for all markedsføring av SHK Studentunionen, både på snapchat, instagram og en viktig gruppe på Facebook: ”Høyskolen Kristiania Bergen”. Er du ikke med i denne kan det hende du har gått glipp av viktig informasjon – no good! Meld deg inn i dag!

Emilie Øijorden (20) og Athanasia Kramer Siamos (21) er som nevnt to av tre grafikerne i kommunikasjonsavdelingen. Det er disse jentene som tar seg av alle plakatoppdragene fra de andre medlemmene av Studentunionen.

– Det er kjempelærerikt å være en del av studentunionen, og spesielt kommunikasjonsavdelingen. Det er vel det eneste utvalget der man fysisk lager noe. Ikke bare blir man kjent med en haug av nye, kule mennesker, men det gir også en ekstra referanse å sette opp på CVen. Det er mange der ute i næringslivet som ser etter engasjerte sjeler – og det å ha jobbet for en frivillig organisasjon er alltid et stort pluss i boken. Det sier noe om deg; at du er villig til å gjøre det lille ekstra, sier Emilie.

Athanasia nikker enig, og legger til at hun har trivdes veldig godt innad i gjengen.

– Man blir som en liten, koselig familie. Vi gleder oss alltid til møter og andre sosiale sammenkomster – i tillegg er det litt stas å få inside information om kommende arrangementer før alle andre da, hehe!

Begge jentene føler de har fått utfordret sine kreative evner i sin tid som grafikere, først og fremst når det gjelder design, men også det å levere innen korte tidsfrister. De ser på det som noe positivt, i og med at det er slik det vil bli når de kommer ut i arbeidslivet.

I tillegg til Emilie og Athanasia består resten av avdelingen av leder Mia Louise Eikner, en nestleder; undertegnede, en siste grafiker/illustratør; Victoria Grace, fotografen Maria Hunvik og en journalist; Sirill Heimdal. Har DU lyst til å utfordre dine kreative evner, og bli en del av den nye kommunikasjonsavdelingen 2017? Det er fremdeles ledige plasser! Send inn din søknad til hr.bergen@studentunionen.no.