Bli med som fadder, crew eller teamleder på Into Campus Oslo!

Har du lyst til å være en del av fadderuken til Høyskolen Kristiania, Into Campus, i 2018? Bli med som fadder, crew eller teamleder, og få en vanvittig minnerik uke sammen med høstens nye studenter!


Tekst: Karoline Høiby Liane

Foto: Jonatan Quintero


55

Hvordan søker jeg?

Du kan søke som fadder her

Du kan søke som teamleder her

Du kan søke som crew her

Teamledere vil etter søknaden bli innkalt til intervju.

 

Søknadsfrist for teamledere er 8. april.
Søknadsfrist for faddere er 8. mai.

Into Campus-styret vil holde et åpent infomøte 15. mars, hvor det vil bli gitt mer informasjon. Følg med på studentunionens facebookside for kommende informasjon om dette.

 

Koster det noe å delta?

Som fadder vil du være med på festen hele uka og må derfor betale for billett. Informasjon om priser kommer etter hvert som dette er avklart.

Som crew eller teamleder vil du ha mer ansvar og litt flere arbeidsoppgaver, og vil derfor få gratis inngang hele uken. Crew og teamledere vil det også få inkludert et måltid med mat og drikke under arbeidstiden.

IMG_0854-1

 

Hva innebærer det å være fadder?

Som fadder er du med på vanvittig mye gøy, men du har samtidig et ansvar overfor de nye studentene. Sammen med en eller to andre har du ansvar for en gruppe fadderbarn. Du kan søke som fadder alene eller sammen med andre når du klikker deg inn på søknadsskjemaet. Dersom du søker alene blir du satt opp på en gruppe sammen med andre faddere. Det er viktig at dere som faddere er til stede under alle arrangementene fadderbarna har lyst til å delta på. Hver faddergruppe får utdelt egne fadderbarn, og det forventes at dere skaper trygghet, inkluderer, passer på at alle kommer seg trygt hjem og er gode forbilder for dem. Husk at det er førstemann til mølla, så det gjelder å være raskt ute.

 

Hva innebærer det å være teamleder?

Som teamleder fungerer du som kommunikasjonsledd mellom fadderne og de seks ulike fadderansvarlige i Into Campus-styret. Dette er en jobb med en del ansvar, men også mye moro. Du skal daglig rapportere om fadderne og fadderbarna du er leder for, og passe på at de er i trygghet. Du får være med på festen hver dag, men om det kreves kan du bli innkalt til å fungere som ekstra crew. Det kreves at du ikke har andre forpliktelser under arrangementene i løpet av hele uken slik at du er tilgjengelig alle dagene. Etter fadderuken vil du sitte igjen med mange gode minner og en utfyllende personlig attest du kan legge ved CV-en din.

 

Hva innebærer det å være crew?

Som crew hjelper du Into Campus med opp- og nedrigg, servering, arbeid backstage med artister, dekorering og andre oppgaver rundt arrangementene. Antall arbeidstimer vil variere, men det er fint om du ikke har andre forpliktelser i løpet av uken slik at du er tilgjengelig alle dagene. Si ifra på forhånd dersom du vet at du vil være utilgjengelig noen timer i løpet av uka. Du må være forberedt på å jobbe to tre dager – resten av tiden vil du kunne delta gratis på alle arrangementer og konserter. Som crew må du være ansvarsfull, pålitelig og kunne jobbe bra i team. Her får du en god mulighet til å bli kjent med andre, i tillegg til at du vil få med deg en utfyllende personlig attest etter endt arbeid.

 

Har du ikke anledning til å jobbe tildelt vakt, ønsker vi at du sier ifra i god tid!
Husk også at du er ambassadør for Studentunionen ved Høyskolen Kristiania. Vi ønsker derfor at Studentunionens verdier, inkluderende miljø og glede skal spres gjennom deg, for å gjøre Into Campus 2018 til den beste oppstartsuken noensinne!

Har du forslag til forbedringer, eller bare ønsker å gi tilbakemelding på fjorårets Into Campus? Kom på infomøtet 15. mars og delta på en rask og enkel undersøkelse som gir deg mulighet til å vinne en gratisbillett til oppstartsuken!

 

 

Lurer du på noe angående Into Campus? Ta kontakt med informasjons- og markedsansvarlig, Karoline Høiby Liane, på e-post: marked.intocampus@studentunionen.no

 

IMG_2437-4IMG_3529IMG_4068