Bli med som fadder, ambassadør eller teamleder i Into Campus 2019!

Bli med som fadder, ambassadør eller teamleder på Into Campus Oslo!

Har du lyst til å være en del av fadderuken til Høyskolen Kristiania, Into Campus, i 2019? Bli med som fadder, ambassadør eller teamleder, og få en vanvittig minnerik uke sammen med høstens nye studenter!


Foto: Jonatan Quintero


55

Billettsalg for de som skal være fadder i Into Campus 2019 finnes her.

 

Hvordan søker jeg?

Du kan søke som fadder her

Du kan søke som teamleder her

Du kan søke som ambassadør her

Du kan søke som fadder for internasjonale studenter her

Teamledere og ambassadører vil etter søknaden bli innkalt til intervju.

Søknadsfrist for teamledere og ambassadører er 17. april.
Søknadsfrist for faddere er 1. mai.

Into Campus-styret vil holde et åpent infomøte 14. mars, hvor det vil bli gitt mer informasjon. Følg med på studentunionens facebookside for kommende informasjon om dette.

 

Koster det noe å delta?

Som fadder vil du være med på festen hele uka og må derfor betale for billett. Informasjon om priser kommer etter hvert som dette er avklart.

Som ambassadør eller teamleder vil du få mer ansvar og litt flere arbeidsoppgaver, og vil derfor få gratis inngang hele uken. Ambassadørene vil også få inkludert et måltid under arbeidstiden.

IMG_0854-1

 

Hva innebærer det å være fadder?

Som fadder er du med på vanvittig mye gøy, men du har samtidig et ansvar overfor de nye studentene. Sammen med en eller to andre har du ansvar for en gruppe fadderbarn. Du kan søke som fadder alene eller sammen med andre når du klikker deg inn på søknadsskjemaet. Dersom du søker alene blir du satt opp på en gruppe sammen med andre faddere. Det er viktig at dere som faddere er til stede under alle arrangementene fadderbarna har lyst til å delta på. Hver faddergruppe får utdelt egne fadderbarn, og det forventes at dere skaper trygghet, inkluderer, passer på at alle kommer seg trygt hjem og er gode forbilder for dem. Vi ønsker at fadderne skal ta imot de nye studentene på best mulig måte, og har derfor satt krav om tilstedeværelse på både dags- og kveldsarrangementene. Fadderne skal ta ansvar for at fadderbarna alltid har noen å gå til, og være en trygghet. Husk at det er førstemann til mølla, så det gjelder å være raskt ute med å melde seg på!

Hva innebærer det å være buddy? (fadder for internasjonale studenter)

Som buddy er du med på vanvittig mye gøy, men du har samtidig et ansvar ovenfor de nye internasjonale studentene. Sammen med en eller to andre vil dere få ansvar for en faddergruppe med internasjonale studenter. Dette vil si at du må snakke engelsk med dine fadderbarn gjennom uken og sørge for at de føler seg inkludert. Som buddy kan du søke alene eller sammen med andre når du klikker deg inn på søknadskjemaet. Søker du alene vil vi sette deg på en gruppe med andre buddyer. Tenk deg at det var du som var ny i et land og ikke kjente noen og heller ikke til kulturen og landet, da er det viktig å bli tatt godt imot. Som buddy forventes det at du stiller opp på alle arrangement fadderbarna har lyst til å delta på. Hver gruppe vil få tildelt sine fadderbarn og det forventes at dere skaper trygghet, inkluderer, passer på at alle kommer seg trygt hjem og er gode forbilder. Vi ønsker at buddyene skal ta imot de nye studentene på best mulig måte, og har derfor satt krav om tilstedeværelse på både dags- og kveldsarrangementene. Buddyene skal ta ansvar for at fadderbarna alltid har noen å gå til, og være en trygghet. Husk at det er førstemann til mølla, så det gjelder å være raskt ute med å melde seg på!

Hva innebærer det å være teamleder?

Som teamleder fungerer du som kommunikasjonsledd mellom fadderne og de fire ulike fadderansvarlige i Into Campus-styret. Dette er en jobb med en del ansvar, men også mye moro. Du skal daglig rapportere om fadderne og fadderbarna du er leder for, og passe på at de er i trygghet. Du får være med på festen hver dag, men om det kreves kan du bli innkalt til å fungere som ekstra ambassadør. Det kreves at du ikke har andre forpliktelser under arrangementene i løpet av hele uken slik at du er tilgjengelig alle dagene. Etter fadderuken vil du sitte igjen med mange gode minner og en utfyllende personlig attest du kan legge ved CV-en din.

Hva innebærer det å være ambassadør?

Som ambassadør i fadderuken vil du få muligheten til å jobbe tett med IC-styret. Du vil få et større innblikk i – og mulighet til å påvirke fadderuken. Arbeidsoppgavene dine kan være alt fra akkreditering for sponsorer, presse, artister og gjester til trivselsvakter, backstage og rigg. Du vil være i et team som har en viktig rolle og det forventes derfor at du er lett tilgjengelig store deler av fadderuken. I rollen som ambassadør vil du oppleve innholdsrike, lærerike og ikke minst spenningsfylte dager, ingen dager er like! Du vil være IC-styrets øyne og ører ute i «felten», og det forventes at du er en person som ikke er redd for å gripe inn og ta ansvar dersom behovet skulle oppstå. Vi søker deg som ikke er redd for å ta en utfordring og som ønsker en litt annerledes, men spennende IC-uke i vårt ambassadør-team.

Har du ikke anledning til å jobbe tildelt vakt, ønsker vi at du sier ifra i god tid!
Husk også at du er ambassadør for Studentunionen ved Høyskolen Kristiania. Vi ønsker derfor at Studentunionens verdier, inkluderende miljø og glede skal spres gjennom deg, for å gjøre Into Campus 2019 til den beste oppstartsuken noensinne!

Har du forslag til forbedringer, eller bare ønsker å gi tilbakemelding på fjorårets Into Campus? Kom på infomøtet 14. mars og delta på en rask og enkel undersøkelse som gir deg mulighet til å vinne en gratisbillett til oppstartsuken!

Lurer du på noe generelt angående Into Campus? Ta kontakt med markeds- og kommunikasjonsansvarlig Andrea Hopen på e-post: marked.intocampus@studentunionen.no

Lurer du på noe angående faddere og teamledere? Ta kontakt med fadderansvarlig Kine Radford Sletner på e-post: fadder.markedsforing@studentunionen.no

Lurer du på noe angående rollen som ambassadør? Ta kontakt med ambassadøransvarlig Amanda Sandbeck på e-post: ambassadør.intocampus@studentunionen.no

 

IMG_2437-4IMG_3529IMG_4068