Jyb til jobb

Studentunionen har fått et spennende samarbeid med Jyb, som er den norske appen for å finne jobb og bygge et nettverk. Dette er et samarbeid vi mener vil være svært spennende for alle studentene ved Høyskolen Kristiania i Bergen og i Trondheim.


Tekst: Mia Louise Eikner i samarbeid med Jyb

Foto: Jyb


Jyb fungerer litt på samme måte som tinder, som også tar i bruk sveip og match som virkemiddel. I stedet for å finne kjærligheten, finner man her drømmejobben. Man lager seg en profil på appen der du legger inn bilder og CV av deg selv.
jyb3Du søker etter hva du har lyst til å jobbe med og finner bedrifter og stillinger som passer for deg. Vis interesse ved hjelp av et enkelt tastetrykk – eller sveip.

«Sveip for jobbmuligheter».

Dersom arbeidssøker og arbeidstaker sveiper til høyre får de en match og kan begynne å chatte. Det er allerede 300 bedrifter inne i appen.jyb2
Du bruker Jyb for å finne jobb, dele erfaringer og for å skaffe relasjonene som åpner jobbmuligheter nå og i fremtiden.

Bedriftene på Jyb er ute etter å finne gode kandidater for ledige stillinger og for å bygge relasjoner med personer for fremtidig rekruttering og samarbeid.

Det tar under 1 minutt å lage sin profil og Jyb er gratis å bruke for både personer, konsulenter og bedrifter. Alle på Jyb får en egen nettprofil slik at man enkelt kan dele sine erfaringer.

Jyb vil ha stands i skolens lokaler hvor de forteller enda mer om appen. Dette er en gyllen mulighet for alle, en app hvor man kan få et godt nettverk og finne relevante bedrifter og arbeidstakere.

Vi ser fram til et flott samarbeid sammen med Jyb!

 

Ta en titt på www.jyb.no for mer info.

Last ned Jyb på App Store og Google play!