Kjære FADDER

Kjære fadder,

Først og fremst må vi starte med å si at vi er utrolig takknemlige for at du ønsker å bidra under Into Campus, vi setter utrolig stor pris på all hjelpen vi får av deg. Uten deg hadde det ikke vært mulig å arrangere dette for de nye studentene.

Vi får ikke sagt nok ganger at det å være fadder innebærer et stort ansvar når det kommer til å sørge for at de nye studentene føler seg velkommen til Høyskolen Kristiania og det gode samholdet vi har på skolen vår. Det er din oppgave å inkludere alle fadderbarna i gruppen, samt introdusere de for nye bekjentskap utenom dette.

Det er viktig å huske på at Into Campus først og fremst skal være gøy for alle som deltar. Alkohol er tillatt, men drikkepress er uakseptabelt. Det er ikke alle som nyter alkohol ved fest, og det er viktig at alle blir tatt hensyn til på lik linje og at de selv vet hvor deres grense går. Dersom du blir overberuset vil du miste båndet ditt for uken.

 

KICK OFF 11. august kl. 17:00!

Fredag 11. august klokken 17:00 vil det bli holdt et Kick Off for deg som er så snill og skal hjelpe oss under Into Campus. Her vil det komme mer konkret informasjon om hvordan Into Campus-uken blir for alle sammen, samt vil det bli delt ut bånd og t-skjorter som du må bruke under uken. Det er viktig at du deltar på dette møtet, da det er obligatorisk. Etter møtet vil det bli arrangert en sosial happening for alle, så hold av hele fredagen – dette blir gøy!

 

Informasjon og beskjeder om hva som skjer vil bli lagt ut i Facebookgruppen som det er viktig at du er medlem av: FADDERE // INTO CAMPUS 2017 OSLO.

 

Arbeidsoppgaver

Din oppgaver under Into Campus er som sagt først og fremst å sørge for at alle de nye studentene føler seg velkommen til Høyskolen Kristiania. Du som faddere vil fungere som fadderbarna sin støtte og et av våre mellomledd. Informasjon og beskjeder vil komme på Facebookgruppen “FADDERE // INTO CAMPUS 2017”, i tillegg vil din teamledere gi deg den informasjonen du trenger for hver dag om når ting skal skje og lignende i faddergruppen din på Facebook som teamlederen din har laget.

På slutten av hver dag så skal en av fadderne i gruppen din ta kontakt med din teamleder og gi beskjed om at alle fadderbarna er trygt hjemme. Dette vil dere få innføring i når det nærmer seg.

Teamlederen din er en person du kan stole på, og de skal også skrive under på en taushetsplikt som gjelder både før, under og etter Into Campus. Hvilket vil si at du kan spørre teamlederen din om alt du måtte trenge, om det skulle være noe ubehag eller generelle spørsmål. De er der for deg!

Som fadder skal du være tilgjengelig for fadderbarna dine hele tiden gjennom uken.

Fadderbarna er helt ferske Oslo-studenter og du må passe på at de til enhver tid finner frem dit de skal. Møt de på Oslo S, ved skolen, ved Slottet eller ved sentrale punkter i Oslo de føler seg sikre på slik at du kan ta følge til arrangementene. Oppfordre dem til å laste ned Ruter-appen og lignende.

Vi ønsker at du prøver å få med deg de nye studentene på mest mulig i løpet av oppstartsuken deres, og det krever samtidig at du som fadder også stiller opp på det som skjer. Det er viktig at de er med på det som skjer i løpet av uken, fordi det er på denne måten man skaffer flere bekjentskap. Oppstartsuken er til for å skaffe bekjentskap, og det kan vi garantere at fadderbarna kommer til å gjøre. Du husker kanskje selv alle du ble kjent med under Into Campus dersom du deltok på det ditt første år? Disse bekjentskapene er uvurderlige ved skolestart uken etter. Det skaper en trygghet for fadderbarna.

Skulle det mot formodning skje at du blir syk under Into Campus må du informere de andre fadderne på gruppen din så fort du har mulighet, og gjerne teamlederen din også. Ved behov vil teamlederen din kunne stille opp og være med som fadder i gruppen din.

 

Lykke til, og tusen takk! Vi gleder oss til en helt villt bra uke ilag med dere!