LEDIGE STILLINGER 2018

Ønsker du å bli en del av Studentunionen 2018?
Vi har et noen ledige stillinger igjen i Oslo og vi søker deg som ønsker å utvide ditt sosiale nettverk, bygge en sterkere CV, skape en forskjell for studentene på Høyskolen Kristiania og oppleve masse gøy. Dette er en perfekt mulighet for å engasjere seg litt ekstra!

Nedenfor finner du en total oversikt over alle resterende stillinger som kan søkes på.

 

 

UTVALG: IDRETTEN
STILLING: HÅNDBALLANSVARLIG GUTTER

Som håndballansvarlig i Studentunionen ved Høyskolen Kristiania har du ansvar for planlegging og gjennomføring av treninger (en i uka), kamper og eventuelle dugnader. Som ansvarlig person har du ansvar for seriepåmelding, hall-leie og annet praktisk arbeid rundt driften av et velfungerende håndballtilbud ved Høyskolen Kristiania. Av faglige kvaliteter er det en fordel å kunne lede treninger, samtidig som kandidaten er strukturert og holder god oversikt for Idrettsutvalget, men også deltakende spillere. Den som tar på seg treneransvar for laget må være positiv, engasjert og motivert til å fremheve håndballen og skape et positivt og sosialt miljø.

Ett år i stillingen som håndballansvarlig gir utrolig med erfaring. På tvers av de forskjellige idrettene jobber Idrettsutvalget med flere store begivenheter gjennom skoleåret som gir relevant erfaring uansett hva du studerer. Du vil blant annet få erfaring innen møtekultur, gjennomføring av arrangementer og ledelseserfaring. Som håndballansvarlig får du også muligheten til å bli kjent med mange andre mennesker i Studentunionen, og du kan jobbe tett med personer i andre utvalg som kan gi deg en større variasjon i arbeidet. Her har du muligheten til å skaffe deg et stort nettverk av innflytelsesrike og dyktige personer.

Dette er en mulighet for deg som ønsker å gi litt ekstra og i retur få et år fylt med sosiale sammenkomster, en aktiv hverdag og masse gøy.

 

UTVALG: IDRETTEN
STILLING: CROSSTRAININGANSVARLIG

Crossfit-ansvarlig har ansvar for planlegging og gjennomføring av treninger for studentene på Høyskolen Kristiania. Vedkommende har også ansvar for anskaffelse av treningstid, samt være kontaktperson for studentene som deltar på treningene. Videre er han/hun med på møter i regi av Idretten, og har stemmerett ved beslutningssaker.

Crossfit-ansvarlig sine oppgaver er i tillegg til dette å hjelpe til ved planlegging og gjennomføring av arrangementer arrangert av Idretten, og ved andre behov. Kunne motivere gruppe og enkeltpersoner, samtidig kunne tilrettelegge trening etter behov/nivå. Du bør være interessert i å trene, kunne lede treninger, samt være strukturer og ansvarlig.

SHK kan tilby personen som får stillingen en unik mulighet til å aktivisere studentenes hverdag. Denne muligheten gjør at du kan bli bedre kjent med andre studenter og de ulike utvalgene i SHK. Du lærer gjennom et år i denne stilingen å bli bedre kjent med seg selv og hvordan du opptrer som leder/ansvarlig for andre studenter.

UTVALG: INTO CAMPUS
STILLING: FADDERANSVARLIG FOR WESTERDALS

Vi søker to fadderansvarlige for Westerdals.

Som fadderansvarlig for Westerdals er jobben først og fremst å rekruttere faddere til fadderuken. Videre er det jobben med å sette sammen faddergrupper og til slutt sette opp de nye studentene på faddergruppene. Som medlem av Into Campus jobber man tett sammen gjennom hele semesteret og man får være delaktig i alt som har med planleggingen av fadderuken Into Campus å gjøre. Du får god erfaring med å snakke foran både små og litt større forsamlinger, da du er personen som ønsker klassene velkommen og viser dem til fadderne sine. For spørsmål om denne stillingen ta kontakt med årets leder for Into Campus.

 


HVORDAN SØKE?

Søknad sendes til hr@studentunionen.no og nestleder@studentunionen.no
Den skal inneholde CV og søknadstekst.
Husk å oppgi hvilken stilling du ønsker å søke deg til.
Søknadsfrist: snarest!