Bli en del av Studentunionen!

Studentunionen er en nonprofitt studentorganisasjon som er frivillig drevet av studenter, for studenter. Det er nå mulig for alle ved Høyskolen Kristiania å søke på stillinger i Studentunionen 2020. Vi søker deg som ønsker å utvide ditt sosiale nettverk, skape en forskjell for studentene ved Høyskolen Kristiania og oppleve masse gøy. Dette er en perfekt mulighet for å engasjere seg og skaffe relevant erfaring! Les mer om Studentunionen her.

Studentunionen Oslo

Hvordan fungerer rekrutteringsprossessen i Studentunionen Oslo?
Først og fremst anbefaler vi deg å gjøre deg kjent med de ulike utvalgene og stillingene Studentunionen tilbyr slik at du søker på den stillingen som passer deg best. Etter å ha fylt ut søknadsskjemaet som du finner lengre ned på siden, kan det ta opptil èn uke før du hører fra oss. Du vil da bli invitert til et intervju med representanter fra utvalget du søker til. Intervjuet vil hovedsaklig være en samtale for å bli bedre kjent med deg og din bakgrunn – så det er ikke noe å grue seg til! Under intervjuet vil du få en oppdatering på når du kan forvente å få endelig tilbakemelding.

 

Søker du til Hovedstyret eller Koordinatorstillingene ønskes det at du sender CV og søknadsbrev til hr@studentunionen. Til disse stillingene er det Generalforsamlingen som velger deg inn, og du vil i forbindelse med dette motta god informasjon.

 

Tiltredelse av vervene skjer ved 1. januar, så fra ansettelsesdag til tiltredning vil du få nødvendig opplæring, samt bli kjent med de andre i Studentunionen.

Ønsker du å bli en del av Studentunionen Oslo 2020 kan du fylle ut søknadsskjema her.

 

Stillingsbeskrivelser for utvalgene i Oslo:


Driftsorienterte utvalg:

Sosiale utvalg:

Politiske utvalg:

Næringslivsrettede utvalg:


Studentunionen Bergen

For å søke inn i Studentunionen Høyskolen Kristiania Bergen 2020 kan du enten fylle inn dette søknadsskjemaet HER eller sende mail til rekruttering.bergen@studentunionen.no. Mailen skal merkes med hvilket utvalg og verv du søker, eksempel: Hovedstyret, PR-ansvarlig.

Mailen skal inneholde:

  1. Kort informasjon om deg selv
  2. Hvorfor du søker deg inn i Studentunionen
  3. Hva DU kan bidra med i Studentunionen

Du kan også sende inn en generell/åpen søknad.

Hvis du ønsker å søke en stilling i Hovedstyret Bergen så ønskes det at du sender et søknadsbrev med CV som vedlegg til rekruttering.bergen@studentunionen.no.

Stillingsbeskrivelser for utvalgene i Bergen: