Møt Into Campus 2016

Arbeidet med årets fadderuke er i full sving, og etter et meget vellykket infomøte 7. april har vi fått et lite innblikk i hva vi har i vente. Likevel følte vi for å gjøre dere en smule bedre kjent med gjengen som står bak festlighetene.


Foto/ Tekst: Camilla Walaker

 


Medlemmene av Into Campus 2016 er: leder Karen Holta, nestleder Emilie Finstad, fadderansvarlige Truls Rath og Nicolas Førde, markedsansvarlig Naday Ali, samt bookingansvarlige Aleksander Denné og Rikke Pedersen.

Hittil har de blant annet jobbet mot å hyre inn en anerkjent artist som etter planen skal opptre midt i uken, samt lagt opp til diverse aktiviteter som skal foregå på dagtid. Det planlegges også en storartet aktivitetsdag med mye fart og spenning, der du i tillegg vil finne alle studentunionens utvalg på stands. Med andre ord; styret har et ønske om å heve listen et par-tre hakk i forhold til opplegget som har blitt gjennomført tidligere år.

 

Når vi stiller spørsmål om hvorfor gjengen valgte å stille til nettopp dette utvalget var svaret klingende klart;

 

– Fame på campus, selvsagt! Sier gjengen og ler.

De er en kjempegod gjeng, som har det veldig morsomt sammen.

De er en kjempegod gjeng, som har det veldig morsomt sammen.

– Det er mest stas å få være arrangørene bak høyskolens desidert største event. Det er et stort ansvar, men fy søren så gøy det skal bli! Så og si alle fadderplassene er allerede revet bort – og det omtrent to måneder før fristen! Dette har aldri skjedd før, så det er enormt morsomt. Det er tydelig at studentene er like giret som oss, sier leder Karen.

 

– Hvem er dere på fest?

 

– Jeg er definitivt festens største (og beste) danseløve. En gøyal kis som liker å være midtpunktet, ler Naday.

 

Truls holder det gående hele kvelden med en god drink i hånden, mens bena trommer på dansegulvet. Han beskriver seg selv som Hiphop-sjef nr. 1.

 

Emilie er ikke like sikker.

 

– Hm, hva skal jeg svare? Jeg er egentlig med på det meste, jeg, fniser hun, og legger til at hun alltid har det kjempegøy når hun er på byen.

 

Det samme har Karen, som legger til at hun er gjengens største surrehode.

 

– Det er ikke sjeldent både mobil, nøkler og lommebok er på avveie, dessverre. Ellers babler jeg i ett sett, og sprer godt humør.

 

Rikke, som forøvrig er gruppens yngste tilskudd, mener selv hun ofte blir litt for beruset – og gjerne før festen har kommet ordentlig i gang.

 

Aleksander er hiphop sjef nr. 2.

 

– Om Truls er hiphop-sjef nr. 1 er jeg definitivt å finne hakk i hel på en god andreplass – ellers er jeg alltid i godt humør, og sprer generelt god stemning, sier Aleksander.

 

Nicolas var ikke tilstede under intervjuet, men gjengen beskriver han som den største house-kongen og en lokal helt.

 

­– Hvorfor vil dere anbefale folk å søke Into Campus neste semester?

 

– Det er kjempesosialt og lærerikt, og vi gjør mange hyggelige ting sammen – også utenfor planleggingsarbeidet. Samtidig så jobber man hele tiden mot et bestemt mål, og vi vil sitte igjen med en enorm mestringsfølelse i august når alt dette er over. Man får lønn for alt strevet. I tillegg må vi igjen få nevne det at det er veldig gøy at det er så stor interesse med tanke på fadderrekrutteringen i år – dette kommer til å bli tidenes fest! Sier leder Karen.

IMG_2457_1024_red

De ser fram til en fantastisk fadderuke i august, og håper alle er like gira som dem.

­

Helt på tampen; her er utvalgets favoritt- nattmat:

 

Karen: bakt potet

Emilie: chilli cheese

Nicolas: teater kebab

Aleksander: pizza – med alt av kjøtt

Naday: kylling luna fra deli

Rikke: kebab

Truls: mcd