OSLO // INTO CAMPUS 2020

 

Into Campus nærmer seg med stormskritt! Her har vi samlet noen spørsmål som mange lurer på angående fadderuken. Flere spørsmål og svar finner du på vår Instagram «intocampusoslo» under høydepunktet «FAQ»

 

Hva er Into Campus?

Into Campus er oppstartsuken – fadderuken – til Høyskolen Kristiania. Det er frivillige studenter i Studentunionen og studieadministrasjonen ved HK som lager hele Into Campus.

Hva er Studentunionen?

Studentunionen ved Høyskolen Kristiania (SHK) er en studentorganisasjon av og for studenter. Studentunionen består av ulike utvalg, som kommunikasjonsavdelingen, markedsavdelingen, Into Campus-styret og flere, som består av studenter fra alle mulige linjer og studier ved HK. Les mer på http://studentunionen.no/ og sjekk ut vår Instagram-konto «intocampusoslo» for å se mer av arbeidet mot Into Campus bak kulissene.

Når er Into Campus 2020?

Fra mandag 10. august til og med torsdag 13. august.

Hvem kan delta på Into Campus?

Alle som har fått godkjent plass og skal begynne å studere på Høyskolen Kristiania og Fagskolen Kristiania høsten 2020 kan delta på Into Campus. Dette gjelder altså deg som skal gå bachelor, master, årsstudium eller fagskolestudie.

NB! Du er selv ansvarlig for å vite at du kvalifiserer til opptak. Into Campus kan ikke garantere at du kvalifiserer til opptak og blir student ved at du kjøper billett – her må du forholde deg til informasjon fra opptaksavdelingen

Når kan studentbeviset hentes, og trenger jeg det til arrangementene?

Her kommer det snart mer informasjon.

Jeg har kjøpt billett og fått bekreftelse. Må jeg printe ut noe for å få festivalbånd?

Nei, du er registrert som deltaker på Into Campus når du har fått ordrebekreftelse på mail, og trenger ikke å ta med dette når du henter festivalbånd.

Når og hvor kan jeg hente festivalbåndet mitt?

Alle som har kjøpt billett må komme til en av våre stands og sette på et festivalbånd som er inngangsbilletten til alle arrangementer – akkurat som på festivaler. Her trenger du kun legitimasjon og studentbevis. Husk at båndet blir satt på av oss når du kommer, og det er ikke mulig å hente ut for noen andre.

Trenger man flere billetter til de ulike arrangementene?

Nei, du får delta på alt av arrangementer når du kjøper Into Campus-billetten. Du kan velge å gi 25 kr ekstra til Plans arbeid mot barneekteskap (som vi selvsagt oppfordrer til, da disse pengene går uavkortet til en enormt viktig sak), ellers er det én og samme billett.

Er arrangementene på dagtid gratis, mens de på kvelden koster penger?

Du må ha billett for å delta på alle Into Campus’ arrangementer, det vil si både de på dagtid og på kveldstid.

Kan man delta på noe uten billett?

Ja, du kan delta på arrangementene som er i regi av studieadministrasjonen ved Høyskolen Kristiania som du finner her.

Hvorfor koster fadderuken penger?

Vi har et høyt ambisjonsnivå for Into Campus, og ønsker at dere skal få den beste starten på studietiden deres som overhodet mulig. Billettinntektene er sentrale for å booke flinke artister, konsertlokaler, kjøpe t-skjorter til alle faddere og frivillige, sceneutstyr og mye, mye mer. Vi ønsker også å minne om at vi er en frivillig studentforening, og at ingen vil få betalt eller ta ut penger fra billettinntektene; de går alene til å sørge for at dere får den fine uken dere fortjener. Dere kan vente dere SÅ mye gøy, og billetten er virkelig verdt pengene!

Når blir programmet for uken lagt ut?

Programmet er klart i løpet av sommeren. Men artister og aktiviteter slippes fortløpende på facebook og instagram, så følg med der!

Når får jeg en faddergruppe?

Du blir kontaktet av fadderne dine i ukene før Into Campus. Da blir du også lagt til i en facebook-gruppe sammen med resten av faddergruppen din

Kommer man i faddergruppe med andre fra samme studie, eller på tvers av linjene?

Du kommer i gruppe med nye studenter som studerer det samme som deg, altså ikke på tvers av linjene. Det kan være at noen faddergrupper slår seg sammen under uken, og da kan du bli kjent med enda flere – ofte også fra andre studier enn ditt eget. Spør gjerne fadderne om å legge opp til dette.

Hva om jeg ikke har faddergruppe?

Dersom du ikke har blitt kontaktet av en fadder innen åpningsseremonien i teltet på Youngstorget, møter du bare opp på mandag klokken 11:00, og tar kontakt med en i sort Into Campus-t-skjorte.

Hvem kontakter jeg om jeg har spørsmål?

Frem til uken starter kan du ta kontakt med oss enten via Instagram eller på Facebook siden til IntoCampus. Du kan også sende melding til Studentunionen sin facebook-side.

Under uken kan det oppstå spørsmål som fadderne muligens ikke kan svare på, og da tar du kontakt med hvem som helst iført Into Campus-t-skjorte. Disse vil enten svare deg direkte, eller sende deg til riktig person som kan gi deg svar på det du lurer på.

Her finner du kontaktinformasjon til Into Campus-styret. 

Hva trenger jeg ha med under uken?
  • Pass på å drikke nok vann under uken slik at du ikke blir dehydrert.
  • Det kan være lurt å ha med seg nødlader slik at du har strøm hele dagen.
  • Husk å lagre nummeret til faddere og fadderbarn slik at dere lett kan nå hverandre.
  • Det er også veldig viktig at du har med deg gyldig legitimasjon gjennom hele uken!
Må jeg delta på alt?

Nei, du velger helt selv hva du vil være med på, men vi anbefaler å være med for å få en fin og sosial start på semesteret. Man må ha kjøpt billett og fått utdelt festivalbånd for å kunne bli med på alt som skjer utenom skolen sitt opplegg. Det vil si alle Into Campus sine dags- og kveldsarrangementer.