Nok en suksess i Hemsedal

For to uker siden, 10.-13. januar – var tiden inne for vår årlige tur til ski-paradiset Hemsedal, der hele 482 elever, samlet fra våre avdelinger i både Oslo og Bergen, møttes for en elektrisk vinterstemning med mye fart og moro.


Tekst: CAMILLA WALAKER
Foto: JONATAN QUINTERO


Søndagen gikk hovedsakelig med til reisen, men når alle studentene omsider var på plass var det endelig tid for å smelle i gang festen på Stavkroa Nattklubb, med blant annet Johanne Barman på scenen. Stemningen var til å ta og føle på, og alle så ut til å hygge seg, til arrangørenes store fornøyelse.

 

Hemsedal21

 

KNALL OG FALL I BAKKEN

Dag nummer to bød på mye artig, blant annet grillkos og drikke i bakken, mingling og konkurranser i skistua. Av de omkring 100 påmeldte i Railjam-konkurransen var det tilslutt Kevin Sørskogen og Jens Emil Prøysen som stakk av med de gjeveste gevinstene – nemlig fallskjermhopp og kitekurs. Emil Larsen havnet på tredjeplass og vant et headset, mens dagens ”beste bail” ble tildelt en ryggplate, som helt sikkert kom godt med. Etter dagens aktiviteter ble det samling og afterski i stavkroa, før det mot kvelden igjen var duket for en god fest på Hemsen. Denne kvelden var det Henry Land som stod for musikken. Det yret av folk, og alle var gira.

 

Hemsedal20

Hemsedal23

 

BACK TO THE 80´s

På tirsdag gikk det som skulle bli turens store happening av stabelen, nemlig Cks´Ultimate Winter Olympics. Studentene beskrev føret som tilnærmet perfekt; ikke for kaldt, og masse deilig nysnø – alt var altså tilrettelagt for en god dag i bakken, med aktiviteter som ”menneskecurling”, bryting med funballs, aking og ølkasting – etterfulgt av nok en premieutdeling med masse fete premier. Etter mange, lange timer ute i snøen var det endelig på tide med en skikkelig temafest, og studentene reiste tilbake til ”the 80´s” i alle regnbuens farger sammen med MickeDJ. Dette var for mange turens høydepunkt, blant annet for Ida Kjeldsen, som gjerne kunne ønsket seg flere av disse.

– Stemningen har alt i alt vært dødsbra, men det kunne gjerne vært med enda flere fra Bergen, og turen kunne gjerne vart et par dager til. Jeg synes 80´s-festen var det beste, og jeg kommer garantert til å dra tilbake hit til Hemsedal neste år, hvis jeg får mulighet! Sier Ida.

En annen deltager som også sitter igjen med en positiv opplevelse er Oda Tholine Paulsen:

– Jeg og en venninne fra Bergen havnet på rom med en superkoselig gjeng fra hovedstaden, og alle kom veldig godt overens. Veldig gøy å bli kjent med noen nye fjes. Løypene her oppe har vært helt supre, værgudene har behandlet oss bra og alt har stått til forventningene om at dette skulle bli tidenes skoletur. For meg var også temakvelden selve høydepunktet, der alle hadde kledd seg ut i alle mulige farger og stemningen var på topp. Jeg gleder meg allerede til neste tur, og anbefaler alle å melde seg på til nest år! Dette vil dere virkelig ikke gå glipp av…!

 

Hemsedal24

 

EN UNIK MULIGHET

Det var en noe sliten, men tilfreds, gjeng som vendte snuten hjemover mot Bergen på onsdagen. Andreas Ugland Virik, nestleder i hovedstyret Bergen, og Leo Mathias Brenden, medlem i crewet, er svært fornøyde med gjennomføringen av årets tur, og er glade for at alt har gått etter planen.

– Lokalene har vært stappfulle hver kveld, og stemningen har vært helt knall! Vi har kost oss masse, og håper at enda flere vil bli med neste år. Dette er en unik mulighet til å bli kjent med andre utenfor skolebenken – også elever på tvers av linjene og fakultetene, sier Andreas.