PR-ansvarlig ønsker velkommen til ny nettside

Ny profil, ny logo og ny nettside!

Det er veldig hyggelig for meg å kunne ønske deg som student ved Campus Kristiania i Oslo, Bergen eller Trondheim velkommen til den «nye» Studentunionen.

 

Etter nesten ett år med planlegging, tegning, avtaler, prøving og feiling, står nå nettsiden klar, hånd i hånd med en flunkende ny logo og profil, takket være et fantastisk samarbeid med Design Container AS.

 

Den «nye» Studentunionen vil være mer profesjonell, helhetlig og gjennomført. Alle våre visuelle kreasjoner, tekstarbeid og arrangementer vil følge en rød tråd, i form av farger, stil og bruk. Vi ønsker med dette å vokse som plattform for våre studenter, samt være attraktive for samarbeidspartnere som kan tilby våre studenter noe i studiehverdagen og under våre arrangementer.

 

 

 

På nettsiden vil du kunne finne spennende artikler, vakre bilder, relevante jobbmuligheter, info om arrangementer, kontaktinfo til alle utvalg og mye mer.

Skjermbilde 2014-10-16 kl. 21.08.31

Oslo / Bergen / Trondheim

Ved å klikke deg inn på den byen du studerer i, vil du finne informasjon, nyhetssaker og utvalgene som gjelder for deg. Byene er også merket med fargekoder, der Oslo er rosa, Bergen er lilla og Trondheim er gul. Disse fargekodene går også igjen i mye annet på nettsiden.

 

Forsiden

På forsiden vil du kunne finne de viktigste sakene fra alle tre byer. Ved å klikke på hver enkelt sak, kan du lese mer om dette. Du ser på fargekoden hvilken sak som tilhører hvilken by.

 

Om

Under «Om» finner du informasjon om hva Studentunionen er, hva vi jobber for og hvordan organisasjonen fungerer. Her finner du også vår visjon og misjon, samt vedtekter for det gjeldende året.

 

Kontakt

Her finner du informasjon om hvor våre kontorer er, samt et kontaktskjema du kan bruke for generelle spørsmål om Studentunionen. Vil du kontakte et spesielt utvalg eller en bestemt person, finner du deres kontaktinformasjon under utvalget (disse finner du under hver enkelt by sin side).

 

Stillinger

På denne siden vil vi legge ut de stillingene som er ledige inad i Studentunionen, slik at du som student kan få muligheten til å engasjere deg ekstra under studietiden. I tillegg vil vi legge ut relevante stillinger fra eksterne aktører, for å hjelpe deg som student til å finne en jobb som samsvarer med ditt studieløp.

 

Jeg håper med dette at du som student vil søke de svarene du måtte trenge her på studentunionen.no, samt på vår Facebook-side. Arbeidet med den nye profilen er fremdeles ikke ferdig, men jeg er utrolig stolt av å kunne presentere den største visuelle omveltingen hittil, og takker for tilliten jeg har fått under arbeidet med dette.

 

 

Skjermbilde 2014-10-30 kl. 20.38.25

 

Velkommen skal du være!

Jeg håper du liker det du ser!

 

Sol Irén Ulvang
PR- og Kommunikasjonsansvarlig
Hovedstyret Oslo 2014