OSLO // Quaint World: The Student Hangover

I dag har Høyskolen Kristiania vært smekkfull av nye studenter og faddere som har løpt rundt for å bli kjent med skolens mange rom, og for å finne Quaint World Escape rooms kur på hangoveren! Vi har hørt med faddergruppe 93 hvordan rebus-omvisningen har gått for dem!

Rebus 3

Hva synes dere om dagen og ”The student hangover” i regi av Quaint World?

 

  • Slitsomt, vi har jo løpt opp og ned alle trappene på skolen, men det har vært veldig gøy og spennende. Konkurranseinnstinktet har kicka inn, og det har vært kult med teamwork. Vi sprang opp og ned, og det eneste vi sto fast på var første og siste oppgaven – for det var på rom vi og fadderne aldri har vært på før. Vi klarte det til slutt!

 

Strategien for å bli den raskeste gruppen, og stikke av med premien og få prøve rommene hos Quaint World, var å løpe, noe som fikk enda mer fart på konkurranseinnstinktet. Gruppen er enige om at det har vært en veldig morsom måte å bli kjent med skolen på. Bortsett fra en – hun ble bare stressa og fokusert på konkurransen, så hun fikk ikke med seg hvor de gikk. Men å prøve dette igjen, det kunne de absolutt tenke seg!

 

– Vi håper dere har hatt det gøy!

Philip fra Quaint World

 

rebus 2

Deltakerne måtte scanne QR-koder for å finne ledetråder til kuren på «The student hangover»

 

 

Philip Thoresen er partner og markedssjef for Quaint World, og en av de som står bak escape gamet som har blitt arrangert på Into Campus i dag. For ham har ”The student Hangover” vært en spennende og utfordrende oppgave.

 

– Vi håper studentene likte opplegget vi har laget, og synes det var gøy å være med på en annerledes omvisning av skolen!

Selv synes han escape gamet har gått veldig bra, og de kan ta med seg mye fra denne opplevelsen.

 

De raskeste i rebusen og vinnerbildet i instagramkonkurransen vinner gjennomføring av rom hos Quaint World. De gir også 20% ut september hvis det er flere som har lyst til å gjøre dette igjen!

Rebus

Hvilke rom er det man kan gjennomføre?

Quaint world har litt forskjellige rom, som er bygd opp med hjelp av eksperter, slik at oppgavene blir naturlige å gjennomføre. Hvert rom har flere ulike oppgaver og en historie, og man er der inne i en time.

 

– Vi har flere forskjellige løsninger som kundene våre kan bruke, og alle har litt av samme formen som opplegget i dag, i og med at de skal løse forskjellige oppgaver, finne ledetråder, nøkler, koder, for å komme gjennom, og komme seg gjennom rommet.

Rebus 4

Av de forskjellige rommene har vi det vi kaller ”The arkitect affair”, som er et arkitektkontor der din kjære nære venn er forsvunnet. Du er på jakt etter svar, og ender opp med å låse deg inn på hans kontor, og må bruke hjelpemidler for å komme deg ut derfra. I hvert rom er det en handling, som jeg ikke kan avsløre selvfølgelig, som er med på å skape opplevelsen

 

Vi har også et rom som heter Wonderland, hvor kongen har stukket av med alle fargene, og din oppgave er å lokalisere dem, og gjenopprette riket til sitt fargerike jeg. Her er det gress på bena, en hytte, månelys, rett og slett et eventyrlig rom. Akkurat nå jobber vi med å bygge en ubåt, hvor man skal prøve å komme seg fra maskinrommet og ut torpedorommet, så det blir spennende!

Quaint World

Philip (t.h.) og Marcin (t.v.) håper alle studentene har kost seg under escape gamet i dag, det har i hvert fall de!