OSLO // Strålende arrangement av Linjeforening KIF

Den 26. oktober holdt Lineforening KIF ved Høyskolen Kristiania holdt et meget suksessfullt arrangement med gode og motiverende foredragsholdere.


TEKST: Arianit Selmani
FOTO: Heidi Kortner


Det var en fullstappet sal som ventet i spenning på foredragsholderne. Sal B1-02 i Høyskolen Kristiania var staselig pyntet for anledningen med både lys og bannere. Arrangementet ble solgt ut på rekordtid, interessen var skyhøy – det var også forventningene.

Statsminister Erna Solberg åpnet arrangementet med en tale fra åpningsseremonien av Loftet, dette ble streamet direkte inn til salen, du kan lese mer om det her. Deretter stod kveldens foredragsholdere for tur: Hanne Kristin Rohde, Sophie Elise og Svein Harald Røine.

hanne-kristin-rohde-snakker_foto-av-heidi-kortner

Hanne Kristin Rohde var kveldens første foredragsholder. Hun er tidligere leder for Oslo-politiet, anerkjent forfatter og en av Norges mest ettertraktede foredragsholdere.

Hennes hovedsak handlet om å være sterk. Ha troen på seg selv, når ingen andre tror på deg.

Hun tok for seg sin historie fra Oslo politiet, 22. juli-terroren, Martine-saken og den personlige krisen som rammet henne da sønnen ble syk. Hanne snakket om sin skrekk for å snakke i forsamlinger og hvordan hun tilslutt taklet denne skrekken. Et motiverende foredrag om hvordan du kan finne roen når alt rundt deg er kaos.

I pausen var det gratis mat i matsalen hvor alle kunne forsyne seg med hver sin matboks, som skolens kokker hadde forberedt.

sophie-elise-isachsen_foto-av-heidi-kortner

Sophie Elise Isachsen var neste på scenen. Bloggeren er kåret til Norges mektigste kvinne i media og aktuell med ny bok.

Sophie Elise ble intervjuet på scenen, hvor hovedtemaet dreiet seg om bloggen hennes. Det var stor interesse blant publikum for hodet som står bak en av Norges mest populære blogger. Hun snakket om å være gründer, og belyste både de positive og negative sidene. I tillegg fortalte hun om sitt eget brand, og hvordan hun har fått det til. Bloggeren tok også tak i mediesituasjonen og kritiserte bransjen for å være trege i utviklingen.

svein-harald-roine-som-ole-brum_foto-av-heidi-kortner

Svein Harald Røine, coach, lederutvikler og tidligere leder for Altia Corporations fem vinselskaper, entret scenen som sistemann

Røine snakket om hvordan man kan motivere seg selv og andre i arbeidslivet. Han snakket om den store frykten som holder folk i stagnasjon, viktigheten av relasjoner og det å være en original versjon av seg selv. Det ble mye latter, hopping og skriking blant publikum under de forskjellige øvelsene til Svein. Det var et entusiastisk foredrag som handlet om å uttrykke din stolthet og ha gode relasjoner.

Arrangementet avsluttet med brakende applaus og blomsterbuketter til foredragsholderne.