Studentene bryr seg – sammen kan vi hjelpe mange

Vi kan ikke lenger være vitne til verdens største humanitære krise, uten å gjøre noe. Derfor vil SCK delta i den store dugnaden som nå utspiller seg i Norge. Vi skal finne ut hvilken klasse på Campus Kristiania som har mest giverglede! Er det din?


TEKST: Monika Sveen


Krigen i Syria har drevet over 11 millioner mennesker på flukt. Dette er nå verdens største humanitære krise. Vi kan ikke lenger sitte og se på at dette utspiller seg foran øynene våre, uten å gjøre noe. Derfor har Hovedstyret i SCK startet en innsamlingsaksjon gjennom Flyktninghjelpen.

 

–  11 millioner er ikke bare et tall. Det er snakk om barn, mammaer og pappaer, søstre og brødre. Mennesker uten et hjem å vende tilbake til. Studentunionen ved Campus Kristiania ønsker å hjelpe mennesker som ikke har en like lys fremtid som oss, og vi håper samtlige studenter og ansatte på CK blir med på dette, sier PR-ansvarlig i Hovedstyret, Frida Marie Grande.

 

STUDENTUNIONEN BRYR SEG(2)

 

Gi ditt bidrag her.

Slik gjør du det: Trykk «Doner nå», skriv inn navn og kortinformasjon. Gå videre og skriv navnet ditt igjen. I boksen nederst, der du kan skrive inn en kommentar, legger du inn hvilken klasse du går i.

En av klassene som allerede er godt i gang, er 3. klasse i PR og samfunnspåvirkning på Markedshøyskolen. Som student har de færreste av oss mye penger i lomma, men når det først gjelder ønsker mange å gi av det lille de har.

 

– Flyktningskrisen i Syria er den største folkevandringen siden andre verdenskrig. Det er viktig at vi tar de riktige avgjørelsene nå, for det kommer til å være med oss resten av livet, sier Martin Jarl Andersen.

 

Medstudent Ingrid Urdahl legger til hennes grunn til å gi.

– Jeg gir fordi jeg har fått så mye fra før.

Hovedstyret håper studentene engasjerer seg og tar ansvar

HS_Syria

 

For å sette det hele i perspektiv gir vi deg en liste som illustrerer at du har råd til å bidra.

 

500 kr = En genser du heller kan kjøpe i oktober

400 kr = En middag ute som kan vente til senere

300 kr = En vinkartong

200 kr = Mindre enn tre bokser med snus

100 kr = 1 drink på byen