Trondheim // Studentunionen blir sponset av spillgigant

Og eventleder Lene Viken lover studentene en «crazy desember». Her finner du Studentunionen i Trondheim sin eventkalender.

TEKST: Eivind Hustad Evjen

FOTO: Chris Michael Aasland


 

– Bezzerwizzer kom til oss med et godt tilbud, sier leder for eventgruppa Lene Viken (21) til Studentunionen.

Eventgruppa ved Studentunionen Trondheim er tilbake med en arrangementkalender det lukter svidd av (du finner den nederst i saken). Og når juleglade Lene Viken er leder, blir sammenkomstene lagt deretter.

– Desember blir crazy, utbryter Viken, og fortsetter:

– For å gi alle den nødvendige julestemningen på Høyskolen Kristiania varter Studentunionen blant annet opp med julegrantenning i kantina og spising av julegrøt, smiler eventsjefen.

Viken sier seg helt enig i at eventkalenderen har blitt påvirket av hennes egen kjærlighet for juletradisjoner.

– Ja, klart det, sånn blir det når jeg er sjef, humrer 21-åringen.

Sponset av spillgigant

Hun røper også at de har fått til en sponsoravtale med spillgiganten Bezzerwizzer. Det anerkjente brettspillfirmaet tok kontakt med Studentunionen og hørte om de ville få gratis utgaver av spillet «HINT». Da var ikke Viken vond å be.

– Vi kunne ikke si nei til et sånt tilbud, og derfor arrangerer vi en brettspillkveld med HINT-turnering den 11. november med premier sponset av Bezzerwizzer, forteller filmstudenten engasjert.

Det blir også mulighet for å spille andre spill.

– Foreløpig vet vi ikke helt omfanget av hva de sponsede premiene blir konkret, sier den engasjerte eventlederen, men påpeker:

– Vi vil selvsagt også ha muligheter for at andre skal spille andre brettspill ved siden av. Man må ikke spille HINT på spillkvelden vår.

Flere alkoholfri arrangementer

I eventkalenderen ser man at det er en likevekt mellom alkohol- og alkoholfrie arrangementer. Dette forklarer eventsjefen at er på grunn av stor etterspørsel fra i fjor, hvor de fleste happenings hadde alkohol inne i bildet.

– Vi ønsker at alle ska delta på arrangementene våre, og da er vi nødt til å lytte på tilbakemeldingene vi får fra studentene på skolen, mener Lene Viken som går i andreklassen ved filmstudiet på Høyskolen Kristiania.

Men festglade studenter, fortvil ikke:

– I morgen kjører vi i gang med årets første skolefest i kantina, hvor vi som vanlig selger alkohol til spottpris, minner Viken om.

 

Årets første arrangement er like rundt hjørnet. Back to school-party begynner førstkommende fredag kl 19.30 i kantina ved Høyskolen Kristiania. Ferden går deretter videre til Studio 26 hvor studentene har gratis inngang før kl 00.00.

Her er listen over planlagte events i 2016.