Trondheim

 

Studentunionen i Trondheim er en liten organisasjon som er i sterk vekst. Vi ønsker å bidra til en bedre studenthverdag for alle våre studenter. Vi er en liten og intim skole med rundt 400 studenter, noe som gjør studentmiljøet vårt mer spektakulært. SHK Trondheim holder til i Høyskolen Kristianias lokaler langs nydelige Nidelven, midt isentrum. Omringet av kaffebarer, spisesteder og et yrende folkeliv.

Noen av aktivitetene vi tilbyr i dag er: karrieredag, stipendpils, vinterball, fotballtreninger og kamper, pokerkvelder, quiz, m.m. Disse arrangementene og aktivitetene samler studentene i en ellers så travel studiehverdag, bidrar til å styrke fellesskapsfølelsen, og knytter nye vennskapsbånd.

Trondheim er Norges beste studentby og tar nå opp konkurransen for å bli Nordens beste studentby. Dette er vi SHK en liten del av. Trondheim har et enormt studentmiljø, og hver tredje student i Trondheim er frivillig i sitt studentmiljø – Bli frivillig i SHK! Som student i Trondheim er det mye du kan glede deg til. Blant annet arrangement på Studentersamfundet, Stipendpils av SHK, UKA, ISFiT, og Pstereofestivalen. Vi anbefaler også å sjekke ut Studentsamskipnaden i Trondheim (SIT), de har en rekke gode tilbud du kan dra nytte av under studietida.

(PS. Det går også rykter om at Trondheim har kjærestegaranti).

 

 

 

Nyheter fra Trondheim

 

    Beklager, ingen poster matcher dine kriterier.