Vår gave til dere

Studentunionen kan stolt presentere sitt nye samarbeid med Schibstedt Media Group. Sammen vil Schibstedt og Studentunionen sørge for at dere som studenter aldri går glipp av viktige nyheter, enten det er innen økonomi og finans, kultur eller sport.

Samarbeidet gir Høyskolen Kristianias studenter full tilgang til alt av Schibstedts nettaviser og betalingsartikler gjennom skolens trådløse nettverk, fra nyhetskilder som Aftenposten, Stavanger Aftenblad, Bergens Tidende og Fedrelandsvennen.

Bakgrunnen for prosjektet er å forenkle studenters tilgang til dagsaktuelle temaer innenfor deres respektive studieområder. Det å være oppdatert på hva som rører seg i samfunnet rundt oss er svært viktig, og vi i Studentunionen tror også det vil kunne styrke diskusjonene i klasserommet mellom studenter og forelesere.

Hvem har vel ikke opplevd å finne en interessant artikkel på nett, for så å oppdage at man ikke får lest den fordi den krever et abonnement? Ikke nå lenger. Dette er vår gave til deg som student. Så nyt den og bruk den for alt den er verdt.

 

For å kunne logge deg inn må du gjøre følgende:

  • Gå inn på Aftenposten.no, bt.no, sa.no eller fvn.no
  • Logg ut hvis du er innlogget fra før med et tidligere abonnement
  • Klikk på en «For abonnenter»-artikkel
  • Du vil få et pop-up vindu hvor det f.eks står ”Aftenposten gratis på din skole”
  • Logg inn og nyt tilgangen til alle betalingsartikler