Vinterballet blir årets fest!

Leder for eventgruppa på Høyskolen Kristiania i Trondheim, Marie Siljan, oppfordrer så mange som mulig til å komme på årets fest!


TEKST: Eivind Hustad Evjen


 

-Vi har DJ, egen underholdning, mat- og alkoholservering, rød løper, og i tillegg har vi fått leie storsalen i Frimurerlogen. Dette er festen vi satser skikkelig på, forteller den nybakte lederen for eventgruppa.

Det største arrangementet
Vinterballet for Høyskolen Kristiania i Trondheim er satt til fredag 5. februar. Det blir sett på som det klart største arrangementet der elevene på skolen har regien. Siljan forteller at de er rundt 10-12 stykker i eventgruppa, og at det er åtte av disse som sitter i ballkomiteen.

Marie Aaltvedt Siljan (20) er leder for eventgruppa ved Høyskolen Kristiania i Trondheim.

Marie Aaltvedt Siljan (20) er leder for eventgruppa ved Høyskolen Kristiania i Trondheim.

-Ballkomiteen har hovedansvaret for at vinterballet blir best mulig for alle og enhver, forklarer Siljan, og kommer samtidig med en oppfordring til studentene på skolen til å søke seg til eventgruppa.

-Det kan aldri bli for mange i eventgruppa! Jo flere medlemmer, jo bedre fester, og det er noe alle sammen vinner på. Engasjement er det eneste som trengs, sier Siljan energisk.

Videre kan hun fortelle at det har blitt lagt ned mye arbeid med tanke på leie av lokaler, catering og spørsmålet om hvordan drikkeserveringen skal foregå. Det blir lagt særlig vekt på at billetten skal bli så billig som mulig, uten at det skal gå utover kvaliteten på selve arrangementet. Hun opplyser om at billettprisen ligger på 200kr og sier at billetter blir solgt i kantina de kommende dagene.

-Vi har lagt ned et ydmykt budsjett, slik at det skal bli vanskelig å få dette til å bli et prosjekt som går i minus, sier Siljan og skyter inn at de holder en tett og proff dialog med Frimurerlosjen.

DJ bekreftet
Av underholdning så vil hun ikke røpe mer enn at det foreløpig er tiltenkt henholdsvis damenes- og herrenes tale, i tillegg til at de har fått bekreftet DJ-opptreden gjennom hele kvelden. Alt i alt er Marie Siljan ved godt mot og virker svært positiv med tanke på vinterballet, selv om hun påpeker at det fortsatt er en jobb å gjøre.

På spørsmål om hvordan fjorårets vinterball var og om årets ballkomité har ambisjoner om å forbedre konseptet, blir Siljan både nølende og nesten litt flirfull.

-Hehe, ja jeg var ikke på ballet selv, men jeg har fått inntrykk av at det var forbedringspotensial på noen ting, svarer hun nokså diplomatisk.

Dårlig økonomi

-Fjorårets vinterball ble preget av dårlig økonomi, sier Karina Sundby (20)

-Fjorårets vinterball ble preget av dårlig økonomi, sier Karina Sundby (20)

Leder for fjorårets ballkomité, Karina Sundby, forteller at ballet ble preget av dårlig oversikt over økonomien i SCK. Derfor hadde de altfor lite penger til å leie et lokale av samme kaliber som for eksempel Frimurerlogen.

-Heldigvis fikk vi til en pakkeavtale med Verkstedhallen, men vi måtte ta veldig høy billettpris for å få betalt alt, forklarer Sundby.

Hun bedyrer likevel at hun husker det som en koselig kveld for de fleste, men hun tror at årets ball kommer til å bli langt mer fancy.

Mer informasjon kan finnes på arrangementets facebook-side.