Alt du trenger å vite for å søke

Denne helgen er siste mulighet for å søke til Studentunionen. Vi synes det er SÅ kult at det er så mange som vil bli en del av dette!


Tekst: Julie Amundsen


Vi har derfor valgt å utsette fristen til søndag 1. oktober kl. 23:59.

Vi har tatt en rask prat med Eivind som er nåværende leder for Studentunionen. Han besvarer de mest stilte spørsmålene, og forteller hvorfor han valgte å søke Studentunionen.

Hvem kan søke?
Du kan søke dersom du er student ved Høyskolen Kristiania i Oslo og går 1. eller 2. året på bachelor, eller 1.året på fagskole eller master.

Hvor mange stillinger kan man søke?
Du kan søke på tre forskjellige stillinger, men du kan kun sitte i èt verv. Dersom du vil søke på flere forskjellige, må du huske å oppgi disse i prioritert rekkefølge.

Hvilke erfaringer trenger man for å søke?
Det vil jo så klart være en fordel dersom du har litt erfaring, men dette er absolutt ikke et krav.

Hvordan søker man?
Du søker ved å sende en mail til hr@studentunionen.no.
Den skal inneholde CV og søknadstekst, og hvilken stilling og hvilket utvalg du ønsker å søke deg til.

Hvorfor bør man søke Studentunionen?
Du får en unik erfaring i praksis, og en mulighet til å bli en del av et sterkt sosialt miljø. Dette vil bidra til å gjøre din tid som student ekstra minnerik.

Hva verdsetter du mest av det du har erfart i Studentunionen?
Muligheten for å møte ekstremt flinke studenter i vervene sine, og lære av og med disse. Den beste følelsen er i de situasjonene vi ser hvor mye alle studentene koser deg. I de situasjonene så føler du at vi har oppnådd det vi har jobbet så hardt for!

HER finner du alt du trenger å vite om søknadsprosessen.