Bergen // Bli med på Krafttak mot Kreft 2017

 

Krafttak mot kreft er Kreftforeningens årlige innsamlingsaksjon. I løpet av de to første ukene i mars, besøker over 20 000 bøssebærere norske husstander for å samle inn penger til kreftforskning, noe vi ønsker at alle våre studenter skal være med å bidra på!


Tekst: Ida Kjeldsen
Foto: Anne Mari Stien Grimsund


I år som i fjor deltar vår skole på den årlige innsamlingsaksjonen krafttak mot kreft i regi av Kreftforeningen. Pengene fra årets bøssebæreraksjon går til mer forskning og tilbud for å bedre livskvaliteten til de som i dag lever med uhelbredelig kreft. Vi trenger derfor DIN hjelp som bøssebærer, – alle store og små slanter bidrar til kreftforskningen.

Innsamlingsaksjonen går av stabelen 12. mars hvor oppmøtet vil være på skolen klokken 16.00. Her vil det bli utdelt bøsser og kart over hvilke ruter dere skal gå. I ukene fremover vil vi stå på stands der vi er tilgjengelige for eventuelle spørsmål dere studenter måtte ha.

Vi åpner også opp for muligheten til å vippse hvis dette er ønskelig. Det gjøres valgfritt til dette nummeret: 451073. Samtidig kan det også doneres via denne lenken; http://innsamling.kreftforeningen.no/krafttakmotkreft2017/5-5586. Alle bidrag settes stor pris på, og alle bidrag er like viktige!

Påmelding vil skje via arrangement på Facebook eller lister på stand, men det er også mulighet for å kontakte Siv-Iren Saltveit Halleland eller Carina Kaase, leder og nestleder ved Studentunionen, hvis det er ønskelig å ville gå som bøssebærer.

Vil du hjelpe oss i kampen mot kreft?

Du som bøssebærer gjør en utrolig viktig innsats for Krafttak mot kreft. Ved å sette av et par timer til å gå med bøsse, yter du et stort og viktig bidrag.

– Alle kjenner noen som kjenner noen som er rammet av kreft. Dersom vi på HK stiller opp på dette arrangementet, vil vi kunne bidra til at de som lever med diagnosen skal få flere gode år sammen med sine kjære. La oss stille opp og sammen vise at vi er en liten skole med et stort hjerte, forklarer leder ved Studentunionen Siv-Iren Saltveit.

Hver eneste bøssebærer teller, og i gjennomsnitt får hver og en nesten inn 1500 kr til kreftsaken. Derfor har vi åpnet opp for at dere studenter skal kunne få ta med dere hvem dere vil på innsamlingen. Dra med deg venner, familie, naboer og ikke minst HELE kollektivet, og vær med å gå årets viktigste søndagstur!