BETAL AVGIFT TIL SHK 2021/2022 HER

Medlemskap hos Studentunionen i Oslo

Vare nr. 00001
kr250.00
På lager
1
Produktdetaljer

Studentunionen (SHK) er HK sitt organ for studentdemokrati og studentvelferd. SHK taler velferdstilbud til egne studenter. Ved å betaleavgiften, får SHK større mulighet til å utvikle både de sosiale og faglige tilbudene, samt de ulike studentforeningene.

Ved å bestille og betale vil du bli medlem i studentunionen i det semester som fakturaen er utstedt.

Faktura for medlemskap blir utstedt av Høyskolen Kristiania – EGMS på vegne av Studentunionen.

Når du bestiller medlemskap i Studentunionen aksepterer du samtidig at du blir tilsendt faktura for medlemskap i studentunionen ved begynnelsen av hvert semester, så lenge du er aktiv student.

Ønsker du ikke å være medlem i Studentunionen sender du en E-post til faktura@kristiania.no hvor du informerer om at du ikke lenger ønsker å være medlem av Studentunionen.

Lagre dette produktet til senere

BLI EN DEL AV SHK 2021/2022!

Studentunionen er en nonprofitt studentorganisasjon som er frivillig drevet av studenter, for studenter. Vi søker nå etter enda flere studenter til å fylle de resterende plassene i Studentunionen 2021! Vi søker deg som ønsker å utvide ditt sosiale nettverk, skape en forskjell for studentene ved Høyskolen Kristiania og oppleve masse gøy. Dette er en perfekt mulighet for å engasjere seg og skaffe relevant erfaring!

SØK ALLEREDE NÅ:

Oslo

Bergen