Bli med som fadder, crew, eller teamleder på Into Campus Oslo!

Bli med som fadder, crew, eller teamleder på Into Campus Oslo!

Ønsker du å være en del av Into Campus 2017? Bli med som fadder, crew, eller teamleder og få en minnerik uke sammen med de nye studentene! 

Hold av uke 33


Tekst: Astrid Elise Opsahl

Foto: Jonatan Quintero


55

 

Hvordan søker jeg?

Du kan søke som fadder her

Du kan søke som crew her

Du kan søke som teamleder her

Teamledere vil etter søknaden bli innkalt til intervju.

 

Søknadsfrist for teamledere er 31. mars.
Søknadsfrist for faddere og crew er 01. mai.

Into Campus-styret vil holde et åpent infomøte 02. mars, hvor det vil bli gitt mer informasjon. Følg med på studentunionens facebookside for kommende informasjon om dette.

 

Koster det noe å delta?

Er du fadder vil du være med på festen hele uka, og må derfor betale for billett. Informasjon om priser kommer etterhvert som dette er avklart. Som crew eller teamleder vil du ha mye ansvar og arbeidsoppgaver, og vil derfor ha gratis inngang hele uken.

Som crew og teamleder vil det også være inkludert et måltid med mat og drikke under arbeidstiden, samt et utfyllende personlig bevis som er strålende å ha på CV-en!

IMG_0854-1

Hva innebærer det å være fadder?

Som fadder har du mye gøy, men også litt ansvar. Sammen med to andre har du ansvar for en gruppe fadderbarn. Du kan søke som fadder alene, eller sammen med andre. Søker du alene blir du satt opp på en gruppe med andre faddere. Det er viktig at to av fadderne alltid er til stede. Hver faddergruppe får utdelt egne fadderbarn, og det forventes at dere skal skape trygghet, inkludere, passe på at de kommer seg trygt hjem og være gode forbilder for dem. Husk at det er førstemann til mølla, så det gjelder å være raskt ute.

 

Hva innebærer det å være teamleder?

Som teamleder fungerer du som kommunikasjonsledd mellom fadderne og fadderansvarlige. Dette er en jobb med mye ansvar, men også mye moro. Du skal daglig rapportere om fadderne og fadderbarna du er leder for, og passe på at de er i trygghet. Du får være med på festen hver dag, men om det kreves kan du bli innkalt til å fungere som ekstra crew. Det kreves at du ikke har andre forpliktelser under arrangementet slik at du er tilgjengelig alle dagene. Etter fadderuka vil du sitte igjen med mange gode minner og en attest du kan legge ved CV-en din.

 

Hva innebærer det å være crew?

Som crewmedlem hjelper du Into Campus med opp- og nedrigg, alkoholservering, arbeide backstage med artister og andre oppgaver innad i arrangementene. Antall arbeidstimer vil variere og det kreves at du ikke har andre forpliktelser under arrangementet slik at du er tilgjengelig alle dagene. Du må være forberedt på å jobbe minimum 2 til 3 dager. Resten av tiden vil du kunne delta gratis på arrangementene. Som crewmedlem må du være ansvarsfull, pålitelig og kunne jobbe bra i team. Her får du en god mulighet til å bli kjent med andre, i tillegg til at du vil få med deg en attest etter endt arbeid.

 

Har du ikke anledning til å jobbe tildelt vakt, ønsker vi at du sier ifra i god tid!
Husk også at du er ambassadør for Studentunionen ved Høyskolen Kristiania! Vi ønsker derfor at Studentunionens gode verdier, dets gode humør og glede skal spres gjennom deg, for å gjøre Into Campus til den beste oppstartsuka noensinne!

Har du forslag til forbedringer, eller bare ønsker å gi tilbakemelding på fjorårets Into Campus? Kom på infomøtet og delta i en rask og enkel svarsundersøkelse, som gir deg mulighet til å vinne en gratisbillett til oppstartsuken!

IMG_2437-4

IMG_3529

IMG_4068