Hvem er egentlig Kampus BuyBack?

Du har sikkert lagt merke til dem. Både på stand og på sosiale medier. Men hvem er egentlig Kampus BuyBack? Og hvorfor har Studentunionen valgt å inngå et samarbeid?

Kampus BuyBack er en ny app som lanseres om kort tid. Selskapet ble startet etter at to studenter i Oslo først og fremst var lei av at pensumbøker var ekstremt dyrt. At Facebook, Finn og andre kanaler var svært ineffektive, hjalp ikke særlig mye på stemningen. Det var slik ideen om en app, som er utviklet for og av studenter, kom til.

Appen ble i starten basert på kjøp og salg av pensumbøker, men har utviklet seg til å bli noe større. Kampus BuyBack har blitt en app hvor du snart kan kjøpe og selge pensumbøker, elektronikk, møbler og andre kategorier, kun for studenter. Tanken med det hele var å oppfordre til økt studenthandel, med andre ord at studenter kjøper og selger mellom hverandre.

Vi valgte å inngå samarbeidet med Kampus BuyBack basert på verdien studentene på Høyskolen Kristiania får ut av dette. At pensumbøker er dyrt er ingen hemmelighet. At studenter har en forholdsvis stram økonomi, er heller ingen hemmelighet. Kombinasjonen av disse to gjorde at vi ønsket å satse på at samarbeid med Kampus BuyBack.

De er nå i de aller siste testfaser av appen, og jobber iherdig for å utvikle en perfekt app for oss. Om du ønsker å vite mer om Kampus BuyBack, kan du klikke deg inn på hjemmesiden deres via følgende link: www.kampusbuyback.com.

De kjører også en konkurranse der du kan vinne en gratis billett til HK til fjells. Alt du trenger å gjøre er å registrere deg via hjemmesiden deres og laste opp én bok/ting du ønsker å selge når appen er klar.