Karriereuka 2017

Karriereutvalget er stolte av å presentere Karriereuka 2017! Denne uken er til for deg.


Tekst: Eline Blix


Her får du muligheten til å skaffe kontakter i arbeidslivet, eller enda bedre; skaffe deg en relevant jobb innenfor ditt studiefelt. Ikke gå glipp av sjansen til å skaffe deg jobbrelevant kunnskap og en innsikt i hvordan bedriftene arbeider i dagens marked. Vi har invitert kjente personer og aktuelle bedrifter fra næringslivet, slik at du skal få mest mulig utbytte av Karriereuka.

Ettersom Karriereuka nærmer seg med stormskritt, legger vi ut en mer detaljert dagsplan for hva som vil foregå de tre forskjellige dagene. Her finner du alt du trenger å vite om selve uken. Tirsdag og onsdag vil det være foredrag i B1-02 på Høyskolen Kristiania. Torsdagen vil foregå i P-bygget, hvor det både vil være bedriftspresentasjoner, standtorg og speedintervjuer.

Gjennom hele uken vil det være konkurranser gjennom hvor man har muligheten til å vinne flotte premier! Vi vil blant annet belønne den mest aktive studenten i løpet av Karriereuka med hovedpremien vår.

Tirsdag 14. Mars!

11.00 – 11.30  Gratis boller og kaffe i Pause.
11.45 – 12.30  Anja Hammerseng-Edin – Fearless

Anja er en av Norges beste håndballspillere. Frykt, i ulike varianter, var den største begrensningen for henne med tanke på å nå målene sine. Det gjorde at hun startet Fearless. Fearless handler om å ha indre styrketrening som hovedmål. Med en god innvendig styrke, kan man nå nye høyder.

12:40 – 13:40  Academic Work m/ Mads Wildhagen – 10 ting du må vite når du søker- og starter i ny jobb.

Academic Work startet som en idé i hodet på tre studenter, og har siden vokst til å bli et av Nordens største bemannings- og rekrutteringsbyråer. Dette er et foredrag for deg som ønsker mer kunnskap rundt CV- og søknadsskriving.

13:45 – 14:30  Camilla Forberg – Suksesshistorien Vipps

Camilla er merkevaresjef i DNB. Hun var med på å bygge opp Vipps fra en helt ukjent app, til en merkevare med nesten 100 prosent kjennskap i Norge – på under ett år. Her vil vi få høre hvordan dette ble en slik suksess. Camilla kjenner godt til Høyskolen Kristiania, da hun selv har gått her.

14:45 – 15:30  Torunn Riiser – Jeg skal på jobbintervju og skal testes – hva nå?

Torunn har jobbet mange år i rekrutteringsbransjen. Hun har benyttet tester i rekruttering og utvelgelse i mange år, og brenner for ”rett person i rett stilling”. Her vil vi høre hva som bør gjøres i et jobbintervju.

15:45 – 16:30  Pål Næss – Hvorfor trenger vi gründere?

Pål er divisjonsdirektør i Innovasjon Norge med ansvar for Gründere og oppstartselskap. Som del av toppledelsen av selskapet er han sentral i utformingen av virkemiddel for dagens gründere. Viktigheten med gründere er et sentral tema!

 

Onsdag 15. Mars!

09:00 – 10:00   Gratis frokost i Pause.

10:00 – 10:45  Fabian Stang – Politikk og karriere

Fabian Stang er statssekretær for innvandrings- og integreringsministeren.

Han er utdannet jurist, og har tidligere jobbet som lærer, advokatfullmektig, politifullmektig og advokat.

11:00 – 11:45 Trond Myhrvold og Årets unge leder 2016 – Hva er god ledelse og hva kan gode ledere gjøre?

Trond Myhrvold er CEO i Assessit AS, et rekrutteringsfirma som vet hva som kjennetegner de dyktigste lederne. Sammen med Myhrvold vil det komme en av topp tre i kåringen av Årets unge leder 2016. Sammen skal de fortelle om viktigheten med god ledelse.

11:45 – 12:30  Lunsj i Pause: gratis boller og kaffe.

12:30 – 13:15 Svein Arild Mevold – Mitt syn på lederskap

Han har vært administrerende direktør for Scandic Hotels AS i Norge siden 2011. Han er utdannet ved Norsk Hotellhøgskole i Stavanger, og har lang og bred erfaring fra hotellbransjen. Vi gleder oss til å høre om hans erfaringer fra ledelse og hotellbransjen.

13:30 – 14:15  Benja Fagerland – Bli en vinner

Fagerland er en prisbelønnet, internasjonal foredragsholder og forfatter. Hun er Assosiert Partner i First House og en anerkjent internasjonal mediekommentator, som ofte blir sitert av internasjonale toneangivende medier som The Guardian og The Independent. Hun skal fortelle om hvordan du kan bli en vinner i arbeidsmarkedet. Glem supertalentene; suksess krever beinhard jobbing!

14:30 – 15:15  Marius Løken – Snu motgang til medgang

Marius Løken overlevde det mye omtalte “Halloween-drapet” i Oslo i 2011. Da han våknet opp etter elleve dager i koma måtte han lære seg å gå, trene opp alle musklene, samtidig som han hadde fått seg en psykisk støkk uten like etter hendelsen. Han hadde overlevd 20 knivstikk og slet med store traumer. Fem år har gått, og Marius har tatt livet tilbake. Han har kommet ut med en bok om hendelsen og tiden etter. Han har en livsgnist som er sterkere enn noen gang før, og er lidenskapelig opptatt av å dele sine erfaringer og inspirere andre. Marius sitt motto er ”Kan jeg, så kan du!”.

15:30 – 16:15  Torgeir Vierdal – Fra praksis til Anorak

Vierdal har de siste seks årene vært byråleder i Anorak, hvor han jobber med kunder som SAS, Kolonial.no, MobilePay, MatPrat og Sats Elixia. Han har lang erfaring med merkevarebygging, markedskommunikasjon og reklame. Karrieren startet på kundesiden som Planning & Reserach Director i McDonald´s, etterfulgt av tolv år i byråer som NewDeal/DDB og Naked Communications.

16:15 – 17:30  Linjeforeningen for Master – Fra jeger til sofagris – matbutikken i stua

Dette foredraget blir holdt av Marked.no, og fokuserer på hvordan digitaliseringen har endret grunnleggende behov. Dette vises særlig gjennom den økende trenden med leveringssteder av mat på nett, som for eksempel kolonial.no og Foodora.

Torsdag 16. Mars!

10:00 – 14:00  Standtorg i P-bygget!

Under standtorget vil du ha mulighet til å møte og snakke med disse bedriftene:

We are live – Jyb – Manpower – LHL –Semway – UT studentbyrå – Sta travel – Inbound Group – Leger uten Grenser – Academic Work – Telia – Track –

Kampanje – United Screens – Sopra Steria – Innovation effect – HR-huset – Making Waves/Anorak/Bold – Codan Forsikring  – Atlasklinikken – Mindshare – IKEA

Det vil i tillegg være mulighet for CV-fotografering!

 

Bedriftspresentasjoner

Er du usikker på hva du vil jobbe med etter studiene, kan det være lurt å få med seg bedriftspresentasjonene. Vi får inn en rekke bedrifter som skal presentere seg selv på Karriereuka. Her kan du få inspirasjon til hva du vil kunne jobbe med og kunnskap om hvordan store bedrifter fungerer i arbeidsmarkedet.

10:00 – 14:30 Bedriftspresentasjoner vil foregå i klasserommene P2-02 og P2-03

I lunsjen får du gratis pizza. Det vil også være ballongslipp hvor du vil få sjansen til å vinne mange fete premier!

Det vil bli gjort speedintervjuer av IKEA, We Are Live og Academic Work. Da får du muligheten til å tilegne deg både intervjuerfaring, og kanskje sikre deg en studierelevant jobb! Informasjon om hver av speedintervjuene vil bli publisert på Facebookarrangementet til Karriereuka 2017.

AFTERWORK

Karriereutvalget har i år gleden av å invitere til Afterwork på selveste TAKET Steen & Strøm! Afterwork vil avslutte hele uken den 16. mars og dørene åpnes 21.00.

Det koster 100kr, og ettersom det er begrenset med plasser vil vi anbefale å kjøpe billetter tidlig! Billetter kan kjøpes her: https://studentunionen.ticketco.no/karriereuka__afterwork

Vi fortsetter med suksessen fra tidligere år, og stiller derfor med photobooth! Denne vil være tilgjengelig fra 22.00-01.00.

Vi har vært så heldige å få med oss selveste DJ CAVEN og Jonas + Emil til å spille for oss på Afterwork. DJ vil spille fra klokken 22. De vil sørge for at stemningen forblir på topp hele kvelden!

Afterwork er åpent for alle, så har du en venn (eller flere) som studerer på en annen skole, eller ikke er student i det hele tatt, ta de med!

Håper vi ses!!

NÅR: Torsdag 16. mars
KL: 21:00 – 03:00
HVOR: TAKET Steen & Strøm
Adresse: Nedre Slottsgate 8, 0157 Oslo
CC: 100 kr
Dresscode: Casual pent
Aldersgrense: 18 år

Følg oss gjerne på sosiale medier:

Instagram: Karriereutvalgetshk

Twitter: Karriereukashk

Facebook: Karriereuka 2017