Koordinatorer

Som koordinator er man bindeleddet mellom utvalgene man er koordinator, og bindeledd mellom hovedstyret og utvalgene. Det innebærer å få informasjon fra både hovedstyret og utvalgene om hva som skjer fremover og bli holdt oppdatert løpende.

Det vil være viktig å delta på møter og få referat og statusrapporter for å videreformidle dette til enten hovedstyret eller utvalgene. Det er mange ulike prosjekter som skjer i løpet av året, og derfor vil det være behov for hjelp etter behov.

Daglige oppgaver vil være å holde kontakten med både hovedstyret og utvalgene slik at det opprettholdes god kommunikasjon med alle.

For å lykkes i stillingen er det viktig å holde god kommunikasjon mellom både hovedstyret og utvalgene. Det krever også av deg som person at du kan gjøre flere ting på en gang. Det vil også være en fordel å spørre dumme spørsmål med tanke på at det vil være mye intern informasjon mellom lederne og medarbeiderne.

Vi er på utkikk etter fire Koordinatorer henholdsvis til drift, politikk, næringsliv og sosiale utvalg.


Hvordan fungerer rekrutteringsprossessen i Studentunionen?
Først og fremst anbefaler vi deg å gjøre deg kjent med de ulike utvalgene og stillingene Studentunionen tilbyr slik at du søker på den stillingen som passer deg best. Etter å ha fylt ut søknadsskjemaet som du finner lengre ned på siden, kan det ta opptil èn uke før du hører fra oss. Du vil da bli invitert til et intervju med representanter fra utvalget du søker til. Intervjuet vil hovedsaklig være en samtale for å bli bedre kjent med deg og din bakgrunn – så det er ikke noe å grue seg til! Under intervjuet vil du få en oppdatering på når du kan forvente å få endelig tilbakemelding.
Ønsker du å bli en del av Studentunionen 2021 kan du fylle ut søknadsskjema her.