OSLO // INTO CAMPUS 2021

 

Into Campus nærmer seg med stormskritt! Her har vi samlet noen spørsmål som mange lurer på angående fadderuken. Flere spørsmål og svar finner du på vår Instagram «intocampusoslo» under høydepunktet «FAQ»

 

Hva er Into Campus?

Into Campus er oppstartsuken – fadderuken – til Høyskolen Kristiania. Det er frivillige studenter i Studentunionen og studieadministrasjonen ved HK som lager hele Into Campus.

Hva er Studentunionen?

Studentunionen ved Høyskolen Kristiania (SHK) er en studentorganisasjon av og for studenter. Studentunionen består av ulike utvalg, som kommunikasjonsavdelingen, markedsavdelingen, Into Campus-styret og flere, som består av studenter fra alle mulige linjer og studier ved HK. Les mer på http://studentunionen.no/ og sjekk ut vår Instagram-konto «intocampusoslo» for å se mer av arbeidet mot Into Campus bak kulissene.

Når er Into Campus 2021?

Into Campus 2021 vil foregå i uke 33, fra mandag 16. august til og med torsdag . 19 august.

Hvem kan delta på Into Campus?

Alle som har fått godkjent plass og skal begynne å studere på Høyskolen Kristiania og Fagskolen Kristiania høsten 2021 kan delta på Into Campus. Dette gjelder altså deg som skal gå bachelor, master, årsstudium eller fagskolestudie.

NB! Du er selv ansvarlig for å vite at du kvalifiserer til opptak. Into Campus kan ikke garantere at du kvalifiserer til opptak og blir student ved at du kjøper billett – her må du forholde deg til informasjon fra opptaksavdelingen

Når kan studentbeviset hentes, og trenger jeg det til arrangementene?

Studentbevis kan hentes fra og med onsdag 5. august kl 09.00 på alle campus. Du trenger ikke å hente studentbevis for å hente bånd.

Hvor kjøper jeg billett?

I år trenger du bare billett til båtturen. Billett kan kjøpes Mandag 10. August. så det er bare å følge med på sosiale medier!

Når og hvor kan jeg hente bånd?

Mer informasjon kommer.

Er arrangementene på dagtid gratis?

Arrangementene på dagtid vil i år foregå digitalt. Du vil bli med på Studiestart LIVE hver dag fra kl 14.00 til 18.00. Her vil du få sjansen til å være med på foredrag om studentøkonomi, studieteknikk, psykisk helse og intervju med blant annet faddere, ansatte, studenter, foreninger, SIO og Sammen. I tillegg blir det live quiz hver dag kl 17.00 hvor faddergruppene kan vinne fete premier!

Kan man delta på noe uten billett?

Fadderuken i år er gratis utenom båtturene, som du selv kan velge å delta på. 

Når blir programmet for uken lagt ut?

Programmet er klart i løpet av sommeren, men utesteder og aktiviterer slippes fortløpende på Facebook, og Instagram, så følg med der!

Må jeg melde meg på fadderuken og når får jeg vite faddergruppen min?

Du blir automatisk tildelt en faddergruppe hvor dine faddere vil kontakte deg noen dager før fadderuken! Og det er helt opp til deg om du vil delta eller ikke!

Kommer man i faddergruppe med andre fra samme studie, eller på tvers av linjene?

Du kommer i en gruppe med nye studenter som studerer det samme som deg, altså ikke på tvers av linjene. Det kan være at noen faddergrupper slår seg sammen under uken, og da kan du bli kjent med enda flere – ofte også fra andre studier enn ditt eget. Spør gjerne fadderne om å legge opp til dette.

Hva om jeg ikke har faddergruppe?

Dersom du ikke har blitt kontaktet av en fadder innen mandag 16. august, henter du fortsatt ditt bånd og tar kontakt med fadderansvarlig4.ic@studentunionen.no. Eller sender oss en meldig på instagram @intocampusoslo, på facebook intocampus eller sender en mail til kommunikasjon.intocampus@studentunionen.no

Hvem kontakter jeg om jeg har spørsmål?

Frem til uken starter kan du ta kontakt med oss enten via instagram eller på Facebook siden til IntoCampus. Du kan også sende melding til Studentunionen sin Facebook-side. 

Under uken kan det oppstå spørsmål som fadderne muligens ikke kan svare på, og da tar du kontant med hvem som helst ifør Into Campus t-skjorte. Disse vil enten svare deg direkte, eller sende deg til riktig person som kan gi deg svar på det du lurer på.

Her finner du kontaktinformasjon til Into Campus-styret

Hva trenger jeg ha med under uken?
  • Pass på å drikke nok vann under uken slik at du ikke blir dehydrert.
  • Det kan være lurt å ha med seg nødlader slik at du har strøm hele dagen.
  • Husk å lagre nummeret til faddere og fadderbarn slik at dere lett kan nå hverandre.
  • Det er også veldig viktig at du har med deg gyldig legitimasjon gjennom hele uken!
  • Ta med komfotable klær om du vil delta på idrettsdagen.
Må jeg delta på alt?

Nei, du velger helt selv hva du vil være med på, men vi anbefaler å være med for å få en fin og sosial start på semesteret.