Om Into Campus

Hva er Into Campus?

Her kan lese mer om Into Campus 2020!

10.-13. august samles alle nye og gamle studenter ved Høyskolen Kristiania til en minnerik uke og en jublende bra start på studietiden. Into Campus er Studentunionens navn for oppstartsuken/fadderuken, og et velkjent event for studenter ved Høyskolen Kristiania. Dette vil være en uke med alt fra store konserter med kjente artister, til morsomme aktiviteter hvor man får muligheten til å bli kjent med resten av studentene. Oppstartsuken starter mandag 10.august og varer frem til torsdag 13.august.

Styret i Into Campus har skreddersydd uken for at alle nye og gamle studenter skal sitte igjen med en minnerik uke med mange nye studiekamerater som skal gi en god og trygg start på skoleåret. Oppsettet for dagene vil starte med et opplegg fra selve skolen hvor studentene skal få bli kjent med skolen. Deretter vil Into Campus ta over hvor det starter med ulike dagsarrangementer og ulike kveldsarrangementer for hver dag.

Dagsarrangementene vil inneholde leker og moro som setter konkurranseinnstinktet i fyr og flamme. Det vil være alt fra treashure hunt og idrettsdag, til chilling i parken med sola på fullt. Vi har satt fokus på at alle som ønsker å delta, skal få en opplevelse av at vi har et tilbud for alle, med en vri hvor det er mere å gjøre på dagtid enn tidligere.


Kveldsarrangementene vil bestå av å utforske uteøivet i Oslo sentrum. Du kan også få sjansen til å få dra på båttur ! 

Følg oss på Facebook og på Instagram for oppdateringer om programmet:

Facebook: https://www.facebook.com/intocampusoslo/
Instagram: intocampusoslo

Instagram Bergen: intocampusbergen

VISJON

“Into Campus skal i fellesskap legge til rette for en minnerik oppstartsuke som inkluderer alle.”

VERDIER

Into Campus har et sett med verdier som gjenspeiler det vi står for. Disse er:

Inkluderende

Nytenkende

Tilhørighet

Opplevelser

MÅL
  • Fellesskap
  • Skape en god studiestart med minnerike opplevelser til studietiden
  • Alle skal føle tilhørighet til Studentunionen og Høyskolen Kristiania