Ønsker du å være en del av crew til Karriereuken 2017?

Ønsker du å være en del av crew til Karriereuken 2017?

Nå begynner Karriereuken 2017 å nærme seg med stormskritt. Den er satt til uke 11, 14.–16. mars.


Foto: Heidi Kortner

Tekst: Celin F. Lund


forside_KUA_dag1_foto av Heidi Kortner

 

Dette blir noen spennende dager med både faglig og sosialt påfyll, samt gode muligheter til å utvide nettverket sitt mot næringslivet. Det er mye som skal gjøres under et slikt arrangement, og vi ønsker gjerne din hjelp. Du vil få ulike oppgaver knyttet til arrangementet, som å ivareta foredragsholdere, bedrifter på stand, organisering, etc. Vi vil prøve å tilrettelegge for at crew også kan delta på noen foredrag og bedriftspresentasjoner.

Hvis dette høres aktuelt ut for deg, kan du sende meg en kort mail om hvorfor du ønsker å bidra, samt hvilke dager du har mulighet til å være med. Mailen sendes til leder.karriere@studentunionen.no innen 5. mars. Alle crew-deltakere vil motta en attest etter endt arrangement.

Vi ønsker også å rekruttere en crewansvarlig. Crewansvarlig vil ha ansvar for at crew arbeider på riktige poster og vil være kontaktpersonen til alle i crew. I denne stillingen er vi avhengig av at du er tilstede hele dager 14.–16. mars, og kan delta på møter før den tid. Dagene er undervisningsfrie. Ønsker du denne stillingen, send mail til leder.karriere@studentunionen.no

 

Har du noen spørsmål er det bare å sende meg en mail.

Celin Lund

leder.karriere@studentunionen.no