Oppsummering – Into Campus infomøte

Gikk du glipp av infomøtet for Into Campus? Her er de viktigste opplysningene for deg som ønsker å være en del av oppstartsuken 2017.

Har du lyst til å være med på å gi de nye studentene en pangstart som student på Høyskolen Kristiania? Ønsker du være en del av et stort felleskap hvor du blir kjent med mange nye mennesker, og får muligheten til å oppleve mye moro? Da trenger vi din hjelp for å arrangere årets Into Campus! Du kan søke som fadder, crew eller teamleder her. Her får du en oversikt over hva de ulike rollene innebærer.


Hva gjør du som fadder?
Som fadder er du en del av en gjeng som skal sørge for at de nye studentene får en bra start. Du har ansvar overfor faddergruppen din, men samtidig får du være med på mye moro. Det er viktig at du er imøtekommende, inkluderende og engasjerende overfor de nye studentene. Du skal bidra med at alle i gruppen blir en del av felleskapet, og at de ønsker å delta på de ulike arrangementene.

Det er ditt ansvar som fadder at alt er tilrettelagt for gruppen. Du må være tilgjengelig alle dager, og må kunne svare på spørsmål fra de nye studentene. Under planleggingen av uken er det viktig at du hører med fadderbarna om hva de ønsker å delta på.

Søk her!

Hva gjør du som teamleder?
Som teamleder er du kommunikasjonsleddet mellom fadderne og fadderansvarlig i utvalget. Du skal følge med på faddergruppene du har ansvar for, melde inn status på at alle har kommet seg hjem, samt rapportere inn hvis en situasjon har oppstått.

Du vil bli godt kjent med de andre teamlederne, og dere kommer til å være med på mye gøy sammen. Du blir en viktig del av det som skjer bak kulissene i oppstartsuken. Alle teamledere får gratis ukespass til arrangementene og en attest som kan legges ved CVen.

Søk her!

Hva gjør du som crew?
Som crew-medlem bidrar du med praktiske oppgaver. Du kommer til å jobbe mye sammen med de andre crew-medlemmene og de som sitter i Into Campus styret. Dine oppgaver vil blant annet være å holde orden på vakthold, dekorasjon, opp- og nedrigging. Det er viktig at du er pålitelig, samarbeidsvillig og ansvarsfull.

Du får gratis ukespass og attest for arbeidet.

Søk her!

Into Campus 2017
Årets Into Campus vil finne sted i uke 33. Før den tid vil det bli arrangert seminarer for alle som skal være med å bidra, enten som fadder, teamleder eller crew. Her får du møte de andre du skal jobbe med, og få mer informasjon om hvordan oppstartsuken vil foregå.


Det ble arrangert Kahoot-quiz under møtet, og vinneren fikk gratis ukespass til Into Campus.


Mange møtte opp for å få vite mer om årets Into Campus.