Studentunionen Bergen

Vi trenger sultne studenter – Studentunionen serverer CV-mat!

Studentunionen er en nonprofitt studentorganisasjon som er frivillig drevet av studenter, for studenter. Vi søker nå etter enda flere studenter til å fylle de resterende plassene i Studentunionen 2021! Vi søker deg som ønsker å utvide ditt sosiale nettverk, skape en forskjell for studentene ved Høyskolen Kristiania og oppleve masse gøy. Dette er en perfekt mulighet for å engasjere seg og skaffe relevant erfaring! Les mer her.

Ledige stillinger til Studentunionen 2021!
  • Stillingsutlysning:
   Hovedstyret
   Økonomiansvarlig
   Leder
   Nestleder
   Markedsavdelingen
   Nestleder
   PR-avdelingen
   Nestleder
   Grafiker
   Web-ansvarlig
   Malteriet
   Bar-ansvarlig
   Arrangementansvarlig
   Eventavdelingen
   Kommunikasjonsansvarlig
   Eventkoordinator
   Idretten
   Leder
   Nestleder
   Kommunikasjonsansvarlig
   Volleyballansvarlig
   Prosjektansvarlig
   Damefotballansvarlig
   Herrefotballansvarlig
   INTO-campus
   Leder
   Nestleder
   Prosjektmedarbeider
   Bookingansvarlig
   Markedsansvarlig
   Fadderansvarlig

   

  Studentunionen Bergen

  Hvordan fungerer rekrutteringsprossessen i Studentunionen Bergen?
  Først og fremst anbefaler vi deg å gjøre deg kjent med de ulike utvalgene og stillingene Studentunionen tilbyr slik at du søker på den stillingen som passer deg best. Etter å ha fylt ut søknadsskjemaet som du finner lengre ned på siden, kan det ta opptil èn uke før du hører fra oss. Du vil da bli invitert til et intervju med representanter fra utvalget du søker til. Intervjuet vil hovedsaklig være en samtale for å bli bedre kjent med deg og din bakgrunn – så det er ikke noe å grue seg til! Under intervjuet vil du få en oppdatering på når du kan forvente å få endelig tilbakemelding.
  Tiltredelse av vervene skjer fortløpende. Vervene er for ett kalenderår. Vi søker nå etter de siste studentene til å fylle de resterende plassene i utvalget. Ved tiltredelse vil du få god opplæring av resten av utvalget og vil begynne arbeidet så fort som mulig, samt bli bedre kjent med resten av utvalget og Studentunionen.

   

  Ledige verv Nasjonalt

   

  Ledige Nasjonalpolitiske verv!