Vinterfest i Hollywood

Vinterfest i Hollywood

Fredag 3. mars var Melahuset pyntet glamorøst med rød løper, pressevegg og glitrende dekorasjoner i forbindelse med Vinterfesten 2017s tema: A night in Hollywood. De drøye 250 gjestene ankom i ankellange kjoler med dype splitter, og nystrøkne dresser i alle farger.


Tekst: Sara Løvhaug
Foto: Julie Cappelen


Fotografering på pressevegg, og boblende velkomstdrinker førte gjestene videre innover i lokalet foran den oppsatte scenen, og til de hvite, runde bordene som var preget av gullglitter og drikkebonger. Etter kort tid ble den første av kveldens treretters servert, og matroen senket seg i Melahuset.

Underholdning til maten

Mens maten nytes inntok kveldens konferansierer scenen: Emil Bjørgås og Patrick Engelberg fra Podcasten ”Vi lager humor”. På obligatorisk vis ble også damenes og herrenes tale holdt, som i tradisjonens tro var preget av sex og lovord om det motsatte kjønn.

Så ble det tid for kveldens prisutdelinger. En overrasket Julie Alexandra Imset (21) vant prisen for best kledde kvinne. Antrekket var nøye planlagt.

– Kjolen hadde jeg bestilt fra Ballroom i god tid før kvelden. Disse svarte ballerinaskoene tok jeg egentlig bare på meg så det skulle være enklere å danse hele natten. Å vinne kveldens beste kledde var overraskende og sjokkerende. Utrolig gøy.

”Eivind i den hvite dressen” vant prisen for best kledde mann, men kommunikasjonsavdelingen rakk ikke å få tak i han før han forsvant på mystisk vis. Vet du hvem Eivind i den hvite dressen var? Tips oss!

(Vinterfestens beste kledde kvinne og mann vant reisekort på 2500 kroner.)

Det er Event-utvalgets 5 frivillige studenter som har arrangert årets Vinterfest. Hvis du var på festen og la merke til to damer løpe rundt i lange sølvkjoler, var det mest sannsynlig markedskoordinator Camilla Kromli og prosjektmedarbeider Justine Huysman du så. De to sammen med tre andre prosjektmedarbeidere i Event, har nemlig vært ansvarlige for Hollywood-kvelden.

– Det har vært utrolig tøft, og det har vært mye jobb, men vi er veldig fornøyd med resultatet. Vi er jo nye i vervene våre og vet ikke helt hva vi gjør hele tiden, så det er fint å se at det ble så bra til slutt.

Robin og Bugge + en overraskelsesgjest

Den eksklusive kvelden bar preg av mange underholdningsbidrag fra taleholdere og komikere, men kveldens virkelige høydepunkt var da alle bord og stoler ble ryddet bort slik at dansegulvet kunne inntas. Artistene Robin og Bugge sammen med overraskelsesgjesten Gaute Ormåsen ble mildt sagt ønsket hjertelig velkommen med klirrende glass, dans og applaus fra publikum. Før guttene inntok scenen stilte vi Robin og Bugge 10 kjappe spørsmål for å bli bedre kjent.

Hva er favorittfargen din?

Robin: Er det noe tvil? Jeg ser jo ut som en påskekylling. Gul!

Bugge: Hudfarge as. Hvis det er en farge, da.

Deres beste konsertminne?

Robin: Oslo Spektrum i fjor var stort for oss. Folk var der for å se oss, og det var veldig spesielt.

Bugge: Helt enig!

Hooker dere på konsertene deres?

Robin: Vi pleier å overlate det til gjesteartistene.

Er dere single?

Robin: Alt er relativt. Spørs hvordan du ser det.

Hvordan ser drømmedama ut?

Bugge: En perfekt dame er en som ikke rydder så mye. Fordi hvis hun driver å rydder hele tiden så tror hun at hun gjør alt i huset. Og det orker jeg ikke!

Robin: Det er ekstremt utypisk meg å ikke svare på dette spørsmålet, men jeg skal lage historie akkurat nå og svare: Ingen kommentar.

Må dere bæsje før dere går på scenen?

Robin: Veldig ofte, men ikke like mye nå lenger.

Bugge: Nei, nå spyr vi bare jævlig mye.

Hvilken Robin og Bugge-låt lager best stemning i publikummet?

Robin: Helt ærlig, jeg tror Gaute Ormåsen sin låt lager best stemning. Er det lov å svare det? At remixen av ”Kjærlighet er mer enn forelskelse” lager best stemning? Det er jo litt sjukt.

Maga eller Rhodos?

Bugge: Ah, jeg var i Maga i fjor og følte meg ALT for gammal! Men jeg må svare Maga likevel.

Robin: Det blir lett Magaluf altså. 100%.

Bugge: Eller kan jeg svare Kos? ”Elak Elak” stammer faktisk fra en Kos-tur. Uten at jeg vil si så mye mer om det.

Hvilket forhold har dere til Høyskolen Kristiania?

Robin: Jeg går faktisk PR og samfunnspåvirkning på HK! Men jeg er nok ikke så mye på skolen for tiden.

Bugge: Jeg går på HK jeg også faktisk, men jeg er ikke akkurat lista opp på skolen da. Det hender at jeg sniker meg inn i noen forelesninger, så plutselig sitter jeg der.

Til slutt: Hvem fra Hollywood ville dere invitert på middag?

Robin: Åh, Aksel Hennie, er det innafor å svare det?

Bugge: Haha, det var det jeg også skulle si! Og alle damene på svenske Hollywood-fruer!

Ok, så av alle Hollywood-kjendiser dere kan velge mellom, velger dere nordmenn og svensker?

Robin og Bugge: Yes!

 

Event takker for en glamorøs kveld og gleder seg til å invitere Høyskolen Kristianias studenter til sommerfest!